1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Midvinter-forkælelse med yoga og gourmetfrokost

Arrangør:Kulila Yoga/ Restaurant Moment
Placering:Feldballe
Fra:1/2/2020 kl. 10:30
Til:1/2/2020 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:498

Det siges fra midvinter til forårsjævndøgn er den mest skrøbelige tid for os mennesker i Norden. Vi er halvvejs gennem vinteren og forrådskammeret er knap så fyldt som ved høst og juletid. Vi inviterer dig derfor indenfor i varmen til en dag hvor vi mødes og næres ved fællesskab, yoga og frokost i særklasse på Friland. :)

Yogaunderviser Katrine Hald guider en 90min. flow yogaklasse med fokus på langsom lækker flydende vinterkraft. Både begyndere som øvede kan være med. Vi slutter med guidet afspænding. Klassen vil meget af tiden været båret af små enkle sekvenser som giver dig en følelse af at komme godt igennem hele kroppen.

Restaurant Moment kombinerer fine dining og afslappethed, og har midt i Nationalpark Mols Bjerge sat sig for at udvikle bæredygtig gastronomi som afspejler årstiden i udtryk og smag.

I fællesskab tilbyder Katrine Hald og Moment en lørdag med varme og næring for alle sanser.

Tilmelding: Kontakt Katrine Hald for tilmelding senest 3 dage forinden på katrinehald@hotmail.com eller på 30209740. Du bedes venligst oplyse: navn, mailadresse, tlf.nummer og hjemmeadresse på tilmeldte. Tilmelding er bindende. Begrænset antal pladser. Arrangementet gennemføres ved minimum 7 deltagere.

Ved udeblivelse eller afmelding opkræver vi 250,- Kr., da vi skal leje lokalerne, invitere personale og booke pladser i restauranten. Tilmeldingen er dog ikke personlig – så hvis du skulle blive forhindret i at komme, er du velkommen til at videregive din plads. Derfor beder vi om ovennævnte oplysninger ved pladsbestilling, og skulle du videregive pladsen, vil vi gerne bede om samme oplysninger på den der kommer i dit sted.

Tidspunkt: Lørdag d.1.februar 2020 kl.10.30 Sted: Store Sal i fælleshuset Ravnen, Ravnen 4, Feldballe, 8410 Rønde (yoga) samt Restaurant Moment, Ravnen 1, Feldballe, 8410 Rønde Pris: 495,-Kr. For 1 yogaklasse og frokost. Drikkevarer (bortset fra vand) er tilkøb. Betalingen foregår på Restaurant Moment på dagen.

Vi glæder os til at se dig! :-)


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger