1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie Korsika : Få pladser tilbage

Arrangør:Mere Sundhed - Helle Lyngsgaard Johansen
Placering:Korsika - Sydfrankrig
Fra:21/5/2022 kl. 00:00
Til:28/5/2022 kl. 00:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1303

YOGAREJSE MED VELVÆRE OG FORDYBELSE
Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne, frodige og varme Korsika i maj måned. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro.

TRÆNING OG MINDFULNESS 
Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

KORSIKA 
Korsika er Middelhavets fjerde største ø og ligger sydøst for det franske fastland. Franskmændene selv, kalder den Ile de la Beauté (skønhedens ø), og det er let at forstå, da Korsika er grøn og frodig omkranset af azurblåt vand. Vi er på stranden om morgenen og dyrker yoga i løbet af ugen.

Samtidig finder du 20 bjergtoppe på over 2000 meter beklædt med små hyggelige bjergbyer fra middelalderen. På yogarejserne vil der være rig mulighed at udforske flere af disse smukke bjergbyer enten på egen hånd eller du kan deltage på vandreture, så du oplever flere bjergbyer og naturskønne Korsika.

KUN FÅ PLADSER TILBAGE - TILMELD DIG NU: 

https://meresundhed.dk/korsika-yogarejse/

UNDERVISER 

Helle Lyngsgaard Johansen er certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder, Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.

 

LÆS MERE: 
www.meresundhed.dk/korsika-yogarejse/

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger