2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sound Yoga workshop

Arrangør:Sukha Yoga
Placering:Farum
Fra:19/1/2020 kl. 14:00
Til:19/1/2020 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:234
Start det nye år med 2 timers selvforkælelse.

Vi guider dig ind i den stille og meditative praksis i blide og restorative yin yoga stillinger, mens du modtager klang massage. En sanselig rejse der tilbyder dig en dyb afspænding. Mens du ligger i stillingerne placeres klangskålene på dig og omkring dig. Klangskålene anslås blidt og de højfrekvente vibrationer forplanter sig i kroppen og kan forløse dybereliggende stress og spændinger

Klang-Yoga er en dejlig blanding af yoga og lyd. Klangskåle, gong, rainsticks & vindspil er aktivt integreret i yoga lektionen.

Kombinationen af klangskåle og gong sammen med restorative yogastillinger giver dig mulighed for at opleve lyd med alle sanser. Klangen og vibrationerne fra lyden skaber en afslappende tilstand. Et helbredende, fortryllende lydrum - der inviterer dig til at slappe af og forbinde dig til din dybeste essens og til bare at være. Lydene fra klangskålene hjælper dig, til at komme dybere ind i stillingerne, og til at komme i resonans med din egen og universets rytme. Klang-Yoga kan reducere fysiske og psykiske spændinger og hjælpe med at skabe ro.

Dine undervisere er Hanne Simoni & Christina Præstkær.

Christina er yogalærer med rødder i Klangyoga, Yin yoga & Kundalini yoga. Med en baggrund som healer, klangmassør og meditationslærerterapeut arbejder Christina med det hele menneske, hvor personlig og spirituel udvikling er i centrum. Derudover er Christina essentielle olie entusiastiske og tilbyder workshops hvor disse er integreret i.

Hanne er yogalærer og uddannet klangmassør & fysioterapeut. I sit arbejde med mennesker oplever Hanne den største glæde ved at kunne arbejde med mennesker uanset om det er på briksen eller på yogamåtten.

Pris: 325 kr.
https://www.facebook.com/events/744334066068839/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger