1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Stilhedsretreat i Sjövik

Arrangør:Søstrene B
Placering:Lammhult, Sverige
Fra:14/5/2020 kl. 16:00
Til:17/5/2020 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:633
4-dages stilhedsretreat d. 14.-17. maj 2020 på ødegården Sjövik i Småland

Hvis tanken om fire dage i stilhed ved en svensk skovsø, hvor der er tid til fordybelse i fred og ro, tiltaler dig, og har du lidt erfaring med meditation, så kan vi tilbyde dig fire dages stilhed, yoga og mindfulness i smukke omgivelser.

I hverdagens travlhed med alle dens gøremål er vores opmærksomhed ofte delt mellem mange ting. På dette retreat er der fokus på stilhed, nærvær og balance. Gennem blid yoga, mindfulness og compassion-træning med siddende, gående og liggende meditationer får du mulighed for at give sindet en pause, der skaber ro til fordybelse. Herigennem styrkes dit fokus, dine sanser og evnen til at være til stede i nuet og værdsætte det. Du opnår større selvindsigt og evne til at drage omsorg for dig selv

Hvor:
Retreat-stedet Sjövik ligger i Småland og består af to røde træhuse og en brændefyret sauna ud til en skovsø med egen badebro. Det ene hus indeholder et hyggeligt landkøkken og det andet en skøn sal med udsigt udover over søen.
Turen fra København tager ca. 3,5 timer, uanset om du er i bil eller med tog.
Vi opretter en Facebook-gruppe, ”Sjövik maj 2020”, som du bliver inviteret ind i, når
du tilmelder dig retreatet. Her er der mulighed for at aftale samkørsel, og hvis du tager toget til Lammhult station kan vi hente dig ved ankomst.

Pris:
For undervisning, forplejning og ophold 3900, kr
Der er mulighed for enkeltværelse, og det koster 1000 kr. ekstra.
Depositum på 1000, kr. betales ved tilmeldingen, og de resterende 2900 kr.( + evt. tillæg for enkeltværelse) betales senest 1.april 2020.

Maden er vegetarisk. Lad os vide, hvis du har brug for særlige hensyn mht. kosten.

Hvornår:
Torsdag den 14. maj til søndag den 17. maj 2020
På ankomstdagen vil der være indkvartering og eftermiddagskaffe/te mellem 15 og 18. Klokken 18 spiser vi middag, og kl. 19-21 er der velkomst og oplæg til retreat, og stilheden indledes.
Fredag og lørdag vil vi starte dagen med yoga, og programmet i løbet af dagen vil være instruktioner til mindfulness, yoga, refleksion og siddende og gående meditationer. Midt på dagen vil der være en længere pause med tid til hvile, gåtur, sauna og søbad. Vi slutter dagen med refleksionsoplæg og meditation.
På afrejsedagen vil der være morgenyoga, og stilheden ophæves om formiddagen, hvorefter der vil være pakning, let rengøring og frokost inden afrejse kl. 14.

Underviserne:
Lisbeth Beierholm:
Yogalærer. Dansk Yogas 2-årige læreruddannelse, samt efteruddannelse i restorativ yoga, yogaterapeutik, mindfulness, meditation, yin yoga, Anatomy Trains (Tom Myers), yin yoga-massage og yoga nidra-meditation.
Jeanette Beierholm:
Psykolog, mindfulness instruktør og certificeret underviser i Mindful Self-Compassion fra Center for mindfulness San Diego University.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du skriver en mail til os på soesterb@gmail.com . Du vil herefter modtage en mail, hvor vi bekræfter, at der er plads på holdet. Når vi har modtaget dit depositum på 1000 kr., er du sikret en plads.
Kurset vil blive oprettet ved min. 12 deltagere. Når holdet er komplet eller senest den 16.3.2020, skriver vi ud, om der er deltagere til, at turen kan gennemføres.


Kærlige hilsner

Søstrene B

Jeanette Beierholm (tlf. 26 47 08 37) og Lisbeth Beierholm (tlf. 40 46 76 95)

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger