2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga & Mindfulness i Provence

Arrangør:Mindful Coaching & Yoga - Mille Hvidbakk
Placering:Nyons, Frankrig
Fra:21/5/2021 kl. 14:00
Til:27/5/2021 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:638

Velkommen til 7 sanselige og hjertelige forkælelsesdage på Yin Yoga og Mindfulness Retreat i smukke Provence fra d. 21. – 27. Maj 2021. Maj er en smuk måned i Frankrig.  og i Provence holder den gennemsnitlige dagstemperatur sig på 20-25 grader. Vi skal nyde øjeblikke med solbadning og øjeblikke  med hygge ved brændeovnen. Dette er mit første Yoga Retreat på Maison10, men den charmerende by Nyons, hvor vi skal bo, har jeg et nært forhold til. Jeg glæder mig vildt og inderligt til at dele oplevelsen med dig!

Jeg vil foreslå, at du starter og slutter dit Retreat med en togrejse. Du sover ned  igennem Tyskland og vågner op til de skønneste udsigter ned igennem et Frankrig, hvor naturen stråler i de mest saftige forårsfarver. På hjemturen starter du lidt over middag og får hele eftermiddagen til at være tilstede med aftrykket af dine oplevelser og din læring, mens øjet igen kan hvile på bedårende Frankrig , der igen byder sig til udenfor togets vinduer. Igen sover du igennem Tyskland. Jeg elsker at retreatet på den måde bliver pakket ind i skønhed og langsomhed på begge sider. Rejsen til og fra bliver en udvidelse og en fordybelse af Retreatet og alle de essentielle kvaliteter, vi vil mærke og dele, mens vi er sammen. Langsomhed, nærvær, fordybelse, omsorg for alt levende. Nedenfor kan du læse mere om togrejsen; varighed, pris etc. Det er også muligt at ankomme med fly. Se mere om de konkrete muligheder nedenfor.

På dette Yin Yoga & Mindfulness Retreat forener vi stilhed, dyb afspænding, bevidst nærvær, sanselighed, sundhed og nydelse. Min Intention er, at skabe et rum, hvor du kan etablere en mere dyb og kærlig relation til dit personlige selv og samtidig måske få en fornemmelse af det evige Selv i dig og den indre kraft, som det kan give dig. Du vil blive inviteret til at lytte dybt  til dine egne behov på alle plan –  og til at følge det du mærker op med handling.

Yin Yoga og Mindfulness Retreat afholdes på det private Boutique Yoga Retreat Space Maison 10, som ligger i Provence mellem olivenlunde, vin – og lavendelmarker. Vores program er en nøje afstemt blanding af Yin Yoga, Mindfulness meditation, Mantra Meditation, Sharings, intuitiv dans, Silent Walks i betagende natur, hele dage i fælles stilhed og du vil desuden få mulighed for at tilkøbe massage-behandlinger. Jeg byder 12 deltagere velkommen, og du kan forvente en nær og indlevende gruppeproces, hvor vi skaber plads og drager omsorg for os selv og hinanden.

Du kan få din egen superkomfortable seng på et Twinroom i smukke Maison10 for 7900; kr.

Vi er nødt til at være max fleksible i de her tider. Du reserverer din plads ved at kontakte mig, og bede om den. Der er ikke noget depositum. Dem der føler sig trygge ved at rejse, når vi når til foråret, tager med <3

Jeg har igenerelt kke Early Bird rabat i min biz, men jeg har <3-rabat,  hvis du fortæller mig, at du har brug for det.

Du er altid meget velkommen med de spørgsmål, som du ikke får besvaret her på siden. Kontakt mig på 2972 2887 eller camilla@mindfulcoaching.biz.

Jeg glæder mig meget til at være sammen og dele en vidunderlig oplevelse med dig!

Jubiii og kram,

Camilla


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger