1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga for kvindernes velvære og vitalitet

Arrangør:SALIG og chandrayoga.dk
Placering:København Ø
Fra:1/3/2020 kl. 10:00
Til:1/3/2020 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:297
Yoga med kvinden i centum: 3- timers yogafordybelse hos SALIG på Østerbro

Har du brug for yoga der er tilpasset dine behov som kvinde?

Alle kvinder er velkomne til at deltage i denne 3- timers yogafordybelse der tager udgangspunkt i kvindekroppen og kan bringe mere glæde, balance og vitalitet for kvinder i alle aldre og livsfaser. Det er en nærende yoga praksis i et trygt kvindefælleskab, hvor der bliver skruet ned for tempoet og op for nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg.

I denne udvidede yogaklasse kommer vi grundigt rundt i hele kroppen for at vække dens energi, styrke og indre visdom. Evi vil guide dig igennem flydende bevægelse og yoga stillinger som er særligt gavnlige for kvinder, og du kan forvente en yoga praksis hvor du genfinder glæden ved at bevæge kroppen – en yoga praksis der skal nydes og ikke bare overstås. Du vil også blive klogere på din kropsholdning, kerne, bækkenbund og hvordan det hele spiller sammen med åndedrættet. Efter den meste aktive del af denne klasse vil der være fokus på ro, hvile og fordybelse med nøje udvalgte restorative stillinger, selv-massage, åndedrætsteknikker og en guidet afspænding særlig skabt for kvinder.

Hvem kan deltage?

Denne fordybelsesklasse er åben for alle kvinder uanset alder, fysisk form og etnisk baggrund – der er plads til både erfarne og nye yoginier, gravide kvinder og dem der ønsker at blive gravide, teenage piger og kvinder i overgangsalder, karrierekvinder og nybagte mødre… så inviter gerne din mor, veninde, datter eller kollega med! Der opstår noget særligt når kvinder fra forskellige generationer og med forskellige erfaringer finder sammen- og finder hjem til sig selv.

Praktisk info og tilmelding

Denne fordybelsesklasse finder sted på udvalgte søndage i SALIGs skønne lokaler på Østerbro, Masnedøgade 20, 5 minutters gang fra metrostationen ved Poul Henningsens Plads. Det er gratis at låne yogamåtte og alt andet yogaudstyr. Her er de kommende datoer:

1. marts 2020 kl. 10- kl. 13
3. maj 2020 kl. 10- kl. 13
12. juli 2020 kl. 10- kl. 13

Prisen for 3-timers ren selvforkælelse er 300 kr. Tilmelding foregår gennem SALIGs hjemmeside:
https://www.saligdig.dk/kalender/?tag=Evi%20Xiromeriti

Οm Evi

Evi er certificeret yogalærer som har specialiseret sig i gravidyoga og yoga for kvinder hos Uma-Dinsmore Tuli. Hun har en holistisk tilgang til yoga, der tager udgangspunkt i kvindekroppen, og har til formål at understøtte kvinderne i alle aldre og livsfaser. Hendes undervisning rummer elementer fra Hatha/ Flow yoga for styrke og vitalitet, samt Yin/Restorativ yoga for ro og fordybelse. Evi har siden 2011 undervist i forskellige yogastudios i København samt afholdt workshops og retreats i Danmark og i Grækenland. Du kan læse mere om Evi i hendes hjemmeside chandrayoga.dk

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger