2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Armbalance Workshop

Arrangør:www.TempleYoga.dk
Placering:Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund
Fra:1/3/2020 kl. 14:00
Til:1/3/2020 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:389

Armbalance Workshop Workshop med Sacha Til denne spændende workshop lærer du at opbygge et sikkert og stærkt fundament for at kunne arbejde dig hen imod armbalance stillinger. Du bliver bl.a. guidet igennem yogastillinger såsom armastand, håndstand, crow og side crow, hovedstand . Det kræver mod, styrke og kropsbevidsthed at praktisere armbalance-stillinger. Du lærer at skabe dette fundament: hvordan fingre ,skuldre skal varmes op, rettes ind og styrkes for at kunne balancere og samtidig undgå skader. Du er i trygge hænder når Sacha guider dig igennem yogastillingerne. Sacha er uddannet af de bedste instruktører med fokus på alignment og anatomi. Ved at kende din krop kan du lære hvordan du kan få fuld udbytte af din yoga praksis. Sacha er desuden uddannet massør og har dyb indsigt i kroppens anatomi , muskler og bindevæv.. Workshoppen er egnet for elever der har styrke i armene.

Lokation: I Temple Yogas yogastudie med skovudsigt Adresse: Traverbanevej 10, 2 sal, 2920 Charlottenlund Pris: 360 kr. inkl. øko-ingefærshot, øko-te og øko-snack

Køb på www.templeyoga.dk/booking/ eller på mindbody appen (under Temple Yoga)

For deltagere som er på abonnement med fri yoga er der 20% rabat. Kun for abonnenter: betal 288 kr. via mobilepay på 483878 så booker vi dig på.

Max 16 deltagere
Undervisningen er på dansk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger