2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, Vandring & Silence Retreat

Arrangør:www.TempleYoga.dk
Placering:Hotel Nordlandet, Bornholm
Fra:19/6/2022 kl. 10:30
Til:21/6/2022 kl. 15:45
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:759

Yoga, Vandring & Silence Retreat – Nordlandet Bornholm

Tre dages Yoga & Silence Retreat Ren forkælelse for alle sanser.
Tre dages magiske rejse, hvor du rejser indad. Vi giver plads til det vi har for travlt til at se, mærke og føle i hverdagens trummerum. En hverdag hvor vi er på 24/7, hvor vi nemt kan overse det, der er mest væsentlig for os.

Vi skal forkæle krop og sind med yoga til bølgens brusen med havudsigt til Østersøen og hygge foran pejsen. Der vil være healende yoga – både dynamisk yoga (haha og vinysa flow) og meditativ yin. Hvis vejret tillader det praktiserer vi yoga på hotellets private strand. 

Dette er et semi-silence ophold, hvor der er silence efter middagen til frokost næste dag og på bestemte yogahold og mindful walks. Vi skal udforske den skønne og dramtiske bornholmske natur: Opalsøen, Hammerknuden mv. Det kræver en anden slags opmærksomhed, når vi er stille. Vi sanser anderledes, tingene smager anderledes – vi skifter til en mere afslappet tilstand og lader livet folde sig ud i harmoni.

Boutique Hotel Nordlandet, Bornholm Den indre ro begynder allerede at indfinde sig, når du ankommer til dette intime boutique hotel, der er omringet af smuk natur med udsigt til himmel og hav. Alle værelserne er lækkert indrettede i nordisk stil med havudsigt, inspireret af det omkringliggende landskab og havet. Alt leveres i en overbevisende kvalitet. Læs mere om Hotel Nordlandet www.hotelnordlandet.com 

Maden – lade ganen vælge sengen Foruden at sove godt får du også en vidunderlig madoplevelse. De succesfulde drenge bag Michelin-restauranten Kadeau står også bag Hotel Nordlandet. De betyder, at køkkenet har en Kadeauske tilgang til maden. Køkkenets udgangspunkt er bornholmske råvarer med en nordisk stil. Fokus på at bruge lokale madhåndværkere og så vidt muligt økologiske råvarer. Maden er enkel, men kompromisløs i kvalitet og smag. Hver aften skal vi forkæle ganen med 2 retters menu.

Læs mere: https://templeyoga.dk/events
Namaste Mai Pham


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger