1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Workshop: Yin, yin og ahhh mere yin...

Arrangør:Aalborg Yogastudio
Placering:Aalborg
Fra:13/6/2020 kl. 10:00
Til:13/6/2020 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:321

Workshop: Yin, yin og ahhh mere yin…

Lørdag den 4. april 2020 kl. 10:00 – 13:00

Fuld fart fremad og alt for lidt tid til ro og refleksion. Kender du den situation?

Ofte finder vi os selv i en travl og presset hverdag fyldt med elementer, der får både krop og sind til at spænde op. Det forventes direkte eller indirekte, at vi er på og til rådighed for andre hele tiden. Det gælder både for unge og voksne.

I yin yogaen er der fokus på blot ”at være” i stedet for ”at gøre”, og yogamåtten er et fantastisk sted at lære sig selv, sin krop og sindets mekanismer at kende. På yogamåtten er der mulighed for at give slip på stress, jag og forventningspres for en stund, få styr på vejrtrækningen, få smidiggjort både krop og sind og finde roen i sig selv.

I yin yoga arbejder vi med lange, rolige, dybe, passive stræk uden muskelaktivitet i målområdet. Vi holder stillingerne i nogle minutter, så bindevævet også får tid til at give sig. De fleste stillinger foregår siddende eller liggende, og gerne med støtte fra tæpper, puder, yogapøller og andre hjælpemidler, hvor det er relevant, så det er muligt for kroppen og nervesystemet at slappe helt af. Vi går efter det mest funktionelle og effektive stræk af bestemte områder i kroppen afstemt efter den enkeltes krop. Samtidig er der masser af tid til at fokusere på åndedrættet og komme helt ned i tempo.

Resultatet af en runde yin yoga er oftest en fornemmelse af velgørende ro, plads, frihed og afspændthed i både krop og sind. Stillingerne er med til at stimulere kroppens energisystem, og mange oplever den sidegevinst, at immunforsvaret hen ad vejen fungerer bedre.

Vær med, og prøv det selv på egen krop. Det er ingen forudsætning, at du før har prøvet yoga.

Det praktiske:

Instruktør: Lene Larsen

Sted: Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st. tv., 9000 Aalborg

Pris: 300 kr.

Tilmelding: Send en mail til mail@aalborgyogastudio.dk eller en sms til Lene på 25130310, og indbetal samtidig de 300 kr. til konto i Merkur Andelskasse: Reg. 8401, kto. 1250622 eller per MobilePay til nr. 98151 for at sikre dig pladsen. Husk at angive navn samt ”yin”. Der kan være rift om pladserne, så vent ikke for længe med din tilmelding. Ved afbud senere end 5. juni refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger