1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga & Lydhealing <3

Arrangør:Trine Mee Sook / Pakhus Yoga
Placering:københavn
Fra:10/5/2020 kl. 11:30
Til:10/5/2020 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:373

MORS DAG TREAT

Har du lyst til at forkæle dig selv og din krop – helt ned på celleplan?
Så er denne Yin Yoga Workshop måske noget for dig! Den er på rigtigt mange måder i hvertfald en kombination af det som Tina Marie og Trine brænder allermest for, nemlig: Lydhealing og Yin Yoga med fokus på at berolige nervesystemet – og dermed hele kroppen & sindet.

På workshoppen vil du blive guidet i gennem:
indledende, blide bevægelser til at blødgøre kroppens bindevæv – efterfulgt af lækker yin yoga, som frigør stagneret energi i kroppen og får den til at slappe helt af.
Og til allersidst en dejlig lang afspænding (Savasana) hvor du bliver badet i lyden fra blide instrumenter som syngeskåle, vindspil og rangler.

Lyden fra de smukke instrumenter er med til at bringe din krop og dit sind i en tilstand af dyb afslappelse, da den ligesom Yin yogaen er med til at berolige nervesystemet.
Du vil blive forkælet med den smukke, afslappende lyd både under selve Yin Yoga delen af workshoppen og altså også i den afsluttende afspænding.

Om underviserne:

Tina Marie er uddannet yogalærer med speciale i lydhealing og har mange healingssceancer bag sig. Hun fremhæver blandt andet disse positive effekter:
– beroliger nervesystemet
– forbedrer nattesøvnen
– styrker immunforsvar
– afbalancerer kroppens energisystem
– kan bringe større klarhed og nærvær

Trine Mee Sook er fast underviser hos Pakhus Yoga og har flere års undervisningserfaring i hatha og yin yoga. Hun underviser også forløb for både gravide og nybagte mødre og er selv mor til Bille på 15 måneder.

Alle (uanset erfaring) er velkomne til denne søndags Yin & Lydhealing. Og i anledning af at det faktisk er Mors Dag giver vi en særlig pris hvis du tilmelder dig sammen med din mor, veninde eller datter/søn.

Vi glæder os til at forkæle dig!

Dato: Søndag 10. Maj kl 11.30 – 14.00

Pris: 450 kr
I anledning af det er Mors Dag giver vi en særlig pris: 400 kr pr person, hvis du tilmelder to personer samtidigt = 800kr i alt = 100 kr i rabat!

Tilmelding: For bindende tilmelding skriv en mail til info@pakhusyoga.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med emnet ‘yin yoga 10 maj’.

Indbetal beløbet via MobilePay på: 353801 (husk at skriv hvad du overfører for i meddelelsesfeltet) eller på vores konto reg: 2016 konto: 3495710172 .
Bemærk mail-tilmelding er bindende.

www.meesookyoga.dk

www.pakhusyoga.dk

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger