Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Nytårs Retreat med yoga, mindfulness og meditation – delvist stilhed

Arrangør:MUNONNE - Simon Vittus Jasper Hansen
Placering:Tanderup, Samsø, Danmark
Fra:15/1/2021 kl. 08:00
Til:17/1/2021 kl. 08:00
Antal visninger:293

NB: Pga. af stor efterspørgsel på nytårs retreats, afholder Simon to nytårs retreats: Et d. 8. - 10. januar, og et d. 15. - 17. januar. De to retreats er identiske, bortset fra at retreatet d. 15. - 17. januar er delvist i stilhed. Det første retreat, fra d. 8. - 10. indeholder som udgangspunkt ikke stilhed. Se mere om retreatet uden stilhed her!

Et retreat – uanset hvilkent slags – har altid kun ét formål: At skabe rammerne for at forbedre kontakten med ens kerne, den man egentligt er. Denne kontakt muliggøres bl.a. gennem den afspænding og afstressning, et retreat tillader samt den intensivering, som den fysiske og meditative praksis tilvejebringer. Stilheden hjælper yderligere med.

​Retreatet veksler mellem fysisk yoga, siddende meditation/mindfulness, og liggende afspændings-øvelser. Hertil kommer et teoretisk aspekt, samt en nødvendig erfaringsdeling af egne oplevelser og læring.

Både helt nybegyndere og mere erfarne kan være med på retreatet. Der kræves ingen specielle forudsætninger for deltagelse. Der er på retreatet vægt på egne erfaringer og praksis. Kun i mindre grad er der vægt på det teoretiske. Når dét så er sagt, er erfaringen med al tydelighed, at det er nødvendigt med mere klarhed omkring, hvad mindfulness og meditation er – og hvad det ikke er. Og hvordan man får det det bedste ud af det.

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger