1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga retreat på Kreta

Arrangør:Adventureheart
Placering:Plakias
Fra:10/9/2020 kl. 08:00
Til:17/9/2020 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:514

Yoga retreat på Kreta

Kom med på 7 dages retreat på Kreta med dansk yogalærer

Kalypso Cretan Village Resort & Spa er et skjult paradis beliggende i naturparken på sydkysten af Kreta lige i hjertet af middelhavet. At rejse hertil er noget helt specielt. Her er en unik energi, som skaber en positiv aura ved dette sted lige ud til det libyske hav, et sted præget af fantastisk natur, ro og fordybelse.Når du tager med på denne yogarejse, skifter du ​daglig rutine og hverdagsræs ud med Kretas smukke natur, som styrker krop, sind og ånd. Forestil dig en uge kun med fokus på dig og din krop, hvor du kommer helt ned i tempo og skaber balance mellem krop, sind og sjæl med styrkende og restorativ yoga samt beroligende meditation. 

Du skal dyrke yoga under den uendelige blå himmel og ved det dybe krystalblå vand i det libyske hav. Vandreture i de stejle klipper med udsigter, du kun kan drømme om,  eller dykkerture i det klare hav vil give dig oplevelser uden lige. Her kan din sjæl forene sig med den vilde skønhed og harmoni i naturen. Yoga resortet er skræddersyet  til de helt perfekte græske rammer på vidunderlige og stemningsfyldte Kreta, der er afrundet af sjæl, charme, historie, naturskønne omgivelser og ro.Hvis du søger ro, natur, skønhed, blå himmel og krystalklart vand omkring din yoga, så er dette stedet. 

Læs mere om programmet på https://adventureheart.com/rejser/yoga-rejser/europa/yoga-retreat-paa-kreta

Og få programmet tilsendt.

Datoer: 10. september 2020 – 17. september 2020 Inkl. i prisen

Transfer t/r til lufthavnen ved samlet ankomst, Indkvartering med måltider henhold programmet. Undervisning i yoga og meditation. Yogaredskaber i form af måtter, tæpper, blokke i forskellige størrelser, stroppe og stole.

Priser: 7 dage koster kr. 7.790,- eksl. fly

Hvad er ikke inkluderet: 

Måltider er ikke er nævnt under inkluderet

Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)

Ekskursioner og aktiviteter udover program

Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol

Ekstra yoga timer

Flybillet

Rejseforsikring

Sygdomsafbestilling, kan tegnes

Rejsen gennemføres ved min. 8 deltagere. Der er plads til 12 deltagere. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

Program oversigt

Hver morgen starter med yoga, efterfulgt af morgenmad.

Derefter bestemmer I selv, om I vil blive på resortet og nyde de mange faciliteter. Resortet byder på righoldige faciliteter på alle måder med indendørs og udendørs pools, flere restauranter og barer og ikke mindst et SPA-center, som tilbyder jacuzzi, sauna, hamam og massage. I kan også tage på udflugt og tage hul på de mange ekstra aktiviteter, som er i byerne omkring resortet.

Om eftermiddagen vil der være yoga, åndedrætsøvelser og meditation på resortet. Yoga’en kan foregå flere forskellige steder på  resortet og også på klipperne Efter yogaen er der middag, som nydes på et af resortets restauranter.  

Læs mere på www.adventureheart.com eller ring på 45 76 18 00


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger