2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, Wellness & Eventyr på Bali

Arrangør:Adventureheart
Placering:Kubu, Ubud & Sanur
Fra:2/10/2020 kl. 08:00
Til:12/10/2020 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:569

Yoga retreat på Bali

Kom med på 11 dages yoga, wellness og eventyr på Bali – med dansk yogalærer

En eventyrlig yoga rejse til vidunderlige Bali med ophold på skønne resorts, først på nordøstkysten af Bali, hvor I sammen med jeres yogalærer og gruppe har hele resortet til rådighed og kan dyrke yoga, så meget I lyster og nyde beliggenheden ved havet. Resortet er dansk ejet og har dykning som specialitet, så der er en enestående mulighed for at tage nogle dyk og nyde synet af de smukke fisk og koraller på en snorkel- eller dykkertur.

Efter 6 fantastiske dage med yoga og skønne Bali fornøjelser går turen til den livlige og charmerende kulturby Ubud, en smeltedigel af oplevelser og stor kontrast til det stille resort. I Ubud skal I bo på et andet dejligt resort udenfor centrum med SPA og wellness. Der er mulighed for yoga hver morgen, så I kan holde træningen ved lige og få en helt ny oplevelse med at dyrke yoga med en lokal yoga lærer og hotellets andre internationale gæster. Jeres yogalærer vil afslutte dagen med restorative yoga og meditation.

Efter 3 dejlige dage, hvor I har nydt resortet og fornøjet jer med Ubuds mange tilbud, bl.a. massage, som findes overalt, kører I til strandparadiset Sanur, hvor I skal tilbringe de sidste 2 dage før hjemrejsen. Her er der også yoga på resortet samt med jeres yogalærer, og ellers er der strandliv, vandaktiviteter og hotelfornøjelser på programmet.

En rejse er for dig, der både vil fordybe dig i yoga, nyde SPA og wellness på resorts samtidig med, at du får oplevet lidt af vidunderskønne Bali på rundtur. På denne skønne ø får du også lejlighed til at se eventyrtempler, opleve gammel historie, religion, det smukke syn af de mange risterrasser og ikke mindst opleve den fascinerende dejlige balinesiske kultur.

Rejsen er også egnet for par, selvom den ene ikke dyrker yoga.

Læs mere om programmet på https://adventureheart.com/rejser/yoga-rejser/asien/yoga-wellness-eventyr-pa-bali-ny-copy-2/

Datoer: 10. september 2020 – 17. september 2020 Inkl. i prisen

Transfer t/r til lufthavnen ved samlet ankomst. Indkvartering med måltider henhold programmet. Undervisning i yoga og meditation. Engelsktalende guide fra Ubud og til hjemrejse Excursioner med bil og guide som anført

Priser: 11 dage koster kr. 13.990,- eksl. fly

Hvad er ikke inkluderet:

 Måltider er ikke er nævnt under inkluderet

Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)

Ekskursioner og aktiviteter udover program

Flybillet

Rejseforsikring

Visum & Vaccinationer

Rejsen gennemføres ved min. 8 deltagere. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

Program oversigt

Hver morgen starter med yoga, efterfulgt af morgenmad. 

Derefter bestemmer I selv, om I vil blive på resortet og nyde de mange faciliteter. Der er måske lyst til at vandre eller løbe en lille rundtur på 2-5 km, tage et dyk på husrevet lige ude foran resortet eller ganske simpelt nyde at dase på resortet og specielt i infinity poolen, eller få en dejlig balinesisk massage. I kan også tage på udflugt og tage hul på de mange ekstra aktiviteter i byen. Egne små oplevelsesture rundt i nærområdet er en stor fornøjelse.

Sent på dagen samles alle igen til yoga, mindfulness og meditation som jeres yogalærer nu skønner vil være det bedste på dette tidspunkt.Om aftenen er der hygge på terrassen ved hytterne eller i den fælles restaurant med mulighed for forskellige spil i og omkring baren.

Læs mere på www.adventureheart.com eller ring på 45 76 18 00


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger