Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Styrkende Solhilsner

Arrangør:Fountain House Aftenskolen
Placering:Østerbro
Fra:25/1/2021 kl. 10:00
Til:22/3/2021 kl. 12:00
Antal visninger:223

Styrkende  Solhilsner Yoga  

Har du lyst til at få mere styrke og energi? Her arbejder vi med yogaøvelser som er rettet mod at opbygge og vedligeholde din krops styrke, stabilitet og smidighed. Du vil lave styrkende yogaøvelser, få mulighed for at få pulsen op og lidt sved på panden. Vi afslutter med en genopbyggende afspænding og meditation. Alle er velkommen.

Få en god start på ugen. Et yogahold med fokus på at styrke og smidiggøre din krop. I gennem klassiske yoga solhilsner, som består af varierende yogastillinger, styrkes din mave, ryg og ikke mindst din balance og fleksibilitet. Der indgår ydermere åndedrætsøvelser, vi afslutter med en afspænding og runder af med en kort meditation øvelse - så du er klar til resten af din dag og ugen.

Hvor: Fountain House

INFORMATION & TILMELDING:  Læs mere her

Sma hold & trykke rammer: Fordi der tages hensyn til deltagernes særlige behov i forhold til undervisningen er holdet på max 8 deltager.

Undervising er målrettet psykisk sårbare mennesker. 

Det betyder, at du selv har en oplevelse af, at du står med nogle psykiske udfordringer, der gør, at du ikke vil føle dig tryg ved at deltage på et 'almindeligt' hold.


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger