1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hatha ogYinyogareyreat + massage og spa

Arrangør:Trines Retreats
Placering:Gudmindrup Strand
Fra:13/11/2020 kl. 16:00
Til:15/11/2020 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:547

LAD OP TIL VINTEREREN og tag en pause fra verden omkring dig og kom med på Fyrregårdens yogaretreat i november, i det naturskønne område ved Sejerøbugten i Odsherred kun 1 time fra København.

Du vil få 6-7 timers yoga i alt. Det er Hatha Yoga, der giver energi og styrke, og Yin Yoga, hvor du gennem lange stræk påvirker dit bindevæv og skaber ro i krop og sind.  Alle tre dage bliver du forkælet med dybdeafspændingen Yoga Nidra, som Arenze er fantastisk til at guide. (Læs mere om Arenze nederst på siden).

FYRREGÅRDEN har en utrolig lækker udendørs brændefyret spa, der er nedsænket i terrassen med plads til 8 prs. Omkring jer i spaen og i den store smukke have vil i kunne høre bladenes hvislen i den tilhørende private lille skov. 

 Se mange flere billeder på www.fyrregaarden.dk
instagram: fyrre.gaarden
 

Her er også mulighed for lejrbål og selvfølgelig et smut til Gudmindrup strand og det skønneste lyngområde, der kun ligger 10 min væk på gåben af en hyggelig stikvej. Stranden er i øvrigt kåret til Danmarks smukkeste flere år i træk.

Maden i skal spise, er sanselig, sund og grøn - og gæsterne siger at det virkelig er gourmet-mad. Det meste er hjemmelavet og økologisk og flere råvarer er fra lokale producenter. Vi tager hensyn til allergier, bare nævn det på forhånd. Man kan købe øl/vin til rimelige priser.

Der vil også være tid til ture på egen hånd, i kan få at vide hvor i kan finde de bedste gårdsalg, lækre lader med keramik og brugskunst samt forslag til smukke naturoplevelser. 
 

PRIS 

3-4 personers-værelse (2 brede køjesenge): 2200 kr.pr.person (bookes samlet)

Dobbeltværelse(brede køjesenge, 2 enkeltsenge eller dobbeltseng): 2600 kr.pr.person
Enkeltvlrelse: 3000 kr.

Prisen er inkl. yogaundervisning, al forplejning og overnatning. 

Tilmelding på mail til Arenzeyoga@gmail.com 

Deltagergebyret refunderes ikke, hvis du melder fra under en måned inden retreatet, men du er velkommen til at sælge/forære din plads til en anden.

Hvis retreatet bliver aflyst pga. ændrede Corona-regler, refunderer vi naturligvis deltagergebyret. 

PROGRAM FOR RETREATET 

Fredag 

15-16.30 ankomst, indkvartering, te eller kaffe

17-18.30 Yin Yoga og Yoga Nidra

19 middag og dessert
derefter får du mulighed for en tur i spa 

Lørdag

8.00 start dagen med kaffe, te og lidt nødder

8:30-10 Hatha Yoga og Yoga Nidra

10.30 Luksusbrunch 

Fælles gåtur til stranden og det smukke lyngområde. Evt. massage og fritid til at gå tur, tage på shopping, eller hvad du finder på. 

15 eftermiddagsmad - grød eller salat

17-18.30 Yin Yoga med visdomshistorier 

19 middag og dessert og  under åben himmel 

Søndag

8.00 kaffe/te, nødder

8.30-10 Hatha Yoga og Yoga Nidra

10.30 Luksusbrunch1

13 farvel og tak for denne gang 

MULiGHED FOR EKSTRA LUKSUS
Der  vil være mulighed for at tilkøbe massage på retreatet. Fyrregaarden har tilknyttet to dygtige thai massører, som både tilbyder traditionel thai massage, blid wellness massage med olie eller en mere dybdegående til ømme muskler. Det koster 450 kr. for 50 min. Massage. (først til mølle). 
 

PRAKTISKFYRREGÅRDEN LIGGER kun 1 time fra København i bil. Du kan blive hentet ved Højby S, eller vi kan arrangere samkørselGiv os besked i forvejen hvis du er vegetar eller har madallergi - vi tager naturligvis hensyn.Her er yogamåtter, tæpper, puder, korkklodser mm. Du er også velkommen til at medbringe dit eget yogaudstyr. 

Medbring selv:Sengetøj og håndklæde. Der er dyne og hovedpude.Behageligt og praktisk tøj efter vejretBadetøjHjemmeskoBadekåbeEvt yogaudstyr 

 OM UNDERVISERENArenze Fischer er yogalærer med over 1500 timers uddannelse indenfor Hatha, Yin, Open Flow Vinyasa, Restorativ Yoga og Yoga Nidra, og har 17 års undervisningserfaring. Hun er desuden fortæller og antropolog. Indenfor yoga er Arenzes særkende en utrolig evne til at guide Yoga Nidra. Hun underviser med fokus på at hver enkelt deltager oplever yogaens virkning i deres egen krop. Hun underviser i København, på festivaler og retreats i ind- og udland og er med til at uddanne børneyogalærere hos Det Lille Yogahus.  

OM FYRREGAARDENgår tilbage til 1903, hvor det var et lille husmandssted, og siden blev udvidet til feriekoloni, som ejeren Trine Holm overtog i efteråret 2019 og omdannede til en perle af et retreat-sted med lækre detaljer, autenticitet, lejrbålsstemning, nærvær og hjerte. Indenfor er der 10 værelser, lækker yogasal med kig til naturen udenfor, hyggelig pejsestue med bøger og musikinstrumenter og spisestue. Værelserne er enkle i feriekolonistil, men rene og pæne.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger