2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Stress af i Thy – yoga, natur og stilhed i oktober

Arrangør:Skibsted Yoga
Placering:Hurup Thy
Fra:23/10/2020 kl. 16:00
Til:25/10/2020 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:228

EFTERÅRSRETREAT
Den sidste weekend i uge 43 åbner vi dørene hos Skibsted Yoga med intentionen om at få dig helt ned i gear på en varm og uhøjtidelig måde. Vi gearer ned, renser krop og sind og inviterer ny energi ind med Kundalini og Yin Yoga, meditation og gong og masser af tid i naturen. Det bliver jordnært og vandnært – og der bliver tid til at sove og være stille. Både mænd og kvinder er velkomne! 

På retreatet arbejder vi med at forstå, hvorfor det er så væsentligt for mennesket at ’holde vinter’. Vi er ikke evighedsmaskiner, der bare kan køre i samme gear året rundt, men vi arbejder ofte, som om det er tilfældet. Som al anden natur har vi også behov for at geare helt ned – gå i hi og lade op.

Vi afholder derfor flere workshops om nervesystemet, der for mange mennesker permanent står i alarmberedskab. På workshopsene bruger vi yoga og afspænding til at finde slukknappen, så du i løbet af retreatet kommer ned i gear – og forhåbentlig får redskaber med dig hjem i hverdagen, der hjælper dig til at gå i hi, når du har brug for det.
Der vil være flere sessioner med afspænding, yin og gong.
Derudover vil naturen og stilheden få plads på retreatet. Naturen er en vigtig healer, ikke mindst når vi er stressede, og derfor er der afsat en hel eftermiddag og en hel formiddag til mindfullness i naturen med kajak, meditationsvandring eller fjordbad og sauna. 

RAMMERNE: Retreatet afholdes i de skønneste rammer i Thy – på en gammel fjordgård, der ligger midt i et kuperet istidslandskab lige ved fjorden. Du bliver indkvarteret i rummelige enkeltværelser med fjordudsigt. Al maden på retreatet er lavet fra bunden. 

PRISEN: Pris for hele herligheden er 2950 kr. per person.  

HVORDAN KOMMER DU TIL THY: Der er mulighed for at tage toget til Ydby Station, der ligger 3 km. gården. Der kan arrangeres transport efter behov. Kommer du i bil, er der god plads til at parkere. 

Covid-19. Vi tager hensyn til covid-19 i tilrettelæggelsen og afviklingen af retreatet. Der åbnes op for max 10 deltagere, og der er således god plads i salene til social afstand. Der er håndvask og sprit i forbindelse med alle fællesrum. Hvis vi ikke kan leve op til myndighedernes krav, når retreatet skal afvikles, vil vi aflyse, og du vil få alle penge retur. 

UNDERVISERE: 
Kajak & mindfullness: Belinda Fredslund har mere end 20 års erfaring med vand og yoga, og elsker at kombinere de to ting. Drivkraften er hvordan vi håndterer de udfordringer vi møder i vandet og på måtten, og hvordan vi konstruktivt kan bruge erfaringerne som en måde at tackle livet på. Hun er uddannet havkajakinstruktør under Havkajaksamrådet og har en 200+ timers yogalæreruddannelse.
Yoga, meditation og gong: Karen Louise Erichsen er cand.mag i blandt andet moderne kultur og asienstudier og uddannet yoga- og meditationslærer. Hun flyttede til Thy for 11 år siden, hvor hun efter en årrække som leder i det offentlige nu driver Skibstedgaard med sin familie. Drivkraften er at udforske, hvordan vi kan skabe en tættere og mere bæredygtig forbindelse til naturen i os selv og omkring os selv, samt hvordan vi bliver bedre til at invitere glæden og kreativiteten ind i vores hverdag. 

Læs fuldt program og tilmeld dig på https://www.skibstedyoga.dk/events/stress-af-i-thy-yoga-natur-og-stilhed-i-oktober


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger