1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hjertets potentialer - Selv-omsorg, empati og medfølelse - Retreat på Samsø | 19. - 21. marts 2021

Arrangør:MUNONNE - Simon Vittus Jasper Hansen
Placering:Tanderup, Samsø, Danmark
Fra:19/3/2021 kl. 10:00
Til:21/3/2021 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:428

På dette retreat vil vi tage udgangspunkt i disse tre følelser og evner, som alle mennesker er født med, men som vi også alle sammen via træning kan få mere gavn af og blive bedre til at anvende: Nemlig evnen til at drage omsorg og handle selv-omsorgsfuldt. Den empatiske evne, og endelig vores medfølelses-potentialer. Vi vil på retreatet arbejde med en blanding af meditation, afspænding, healing, en del kropsarbejde samt et praksis-orienteret kig ind mod gammel og ny viden og forskning, som er relevant for selv-omsorg, empati og medfølelse.

Vi vil på retreatet arbejde inden for tre områder:
1. Hvordan det er muligt at arbejde henimod, at selv-omsorg (S), empati (E) og medfølelse (M), tilsammen ”SEM”, bliver mere integreret i vores eget væsen, på den måde, der er passende og rigtig for det enkelte menneske.
2. Hvordan det er muligt at sørge for, at SEM bliver en integreret og essentiel del af ens meditative og spirituelle liv og praksis.
3. Hvordan det er muligt at sørge for, at SEM i højere grad kommer til at præge vores relationelle liv: kærlighedspartnere, børn og familie, kolleger, venner etc.

Retreatet er ikke et stilheds-retreat, men vi vil arbejde med perioder af stilhed. Stilheden bruger vi, så det bliver muligt at vende os dybere indad. Og der vil så derfor også – i de perioder, hvor der ikke er stilhed – blive rig lejlighed til snak, udveksling og almindeligt samvær på retreatet.

KROPSARBEJDE
Vi vil bruge masser af kropsarbejde på retretat. For at skabe liv og flow i kroppen; og for at skabe et sted, som kan bære den intensitet, vi vil opbygge i hjertet. Vi vil også arbejde med, hvordan det er muligt at knytte sin krops-praksis sammen med SEM; sådan at de to aspekter – hjertet og kroppen – kan komme til at fungere mere integreret. Vi vil benytte os af forskellige yoga-former; primært hatha, vinyasa og yin. Hertil kommer pilates, dans og qi gong.

DIALOG OG PROCES-ARBEJDE
Vi vil vi skabe rum og plads for dialog og udveksling af de erfaringer, vi gør os, og også de svære følelser, der evt. måtte komme op. Vi vil derfor grundlæggende arbejde med en tilgang af accept, hvilket også hører til et af hjertets potentialer. Vi vil sammen arbejde henimod at opbygge en tillidsfuld atmosfære; så der bliver rum og tryghed til disse udvekslinger.

MINDFULNESS, MEDITTAION OG AFSPÆNDING
Mindfulness og meditation fungerer som den praksis, hvor vi på retreatet integrerer alle dele. Vi vil dels arbejde med at få SEM-kvaliteterne mere ind i den almindelige mindfulness- og meditations-praksis. Hvilket kan betyde en afgørende forskel for det, man får ud af sin praksis. Dels vil vi anvende specifikke meditations-former, som arbejder direkte på hjertet: Bl.a. loving kindness og tonglen. Hertil kommer et healings-mæssigt og energetisk aspekt. Vi vil anvende specifikke meditationer, som adresserer energi- og chakra-systemet; og som derved er med til at løsne blokeringer omkring hjertet. Healings-delen er simpel, og kræver absolut ingen forudgående erfaringer med healing. Vi bruger dels healings-øvelserne til at træne den empatiske indstilling over for et andet konkret menneske, dels til at løsne ting i energi-systemet, så større afspænding og healing kan finde sted. De liggende afspændinger kommer til at fungere som kroppenes, sindenes og hjerternes suk, i hengivelse mod hvile, restitution og dybdeafspænding.

PROGRAM
FREDAG
10:30 Ankomst til Mellem-Rummet (evt. mulighed for ankomst aftenen inden; aftal med retreat-stedet)
12 Frokost
13-19 Undervisning og praksis
19 Aftensmad
20:30-21/21:30 Aftenundervisning

LØRDAG
7-8:30 Morgenpraksis
8:30 Morgenmad
9:30-13 Undervisning og praksis
13 Frokost
PAUSE
16-19 Undervisning og praksis
19 Aftensmad
20:30-21:00/21:30 Aftenundervisning

SØNDAG
6:30-8:00 Morgenpraksis
8 Morgenmad
9-13:30 Undervisning og praksis
13:30 Afrejse og frokost (Man får frisksmurte sandwiches til at tage med sig hjem)  

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger