1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Weekend Yogaretreat med Bevidsthed - En åbning af kroppen og sindet på Villa Fjordhøj, Skælskør | 1. - 3. oktober 2021

Arrangør:MUNONNE - Inner Smile Yoga ved Kate Mohadjer
Placering:Skælskør, Danmark
Fra:1/10/2021 kl. 15:00
Til:3/10/2021 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:897

Denne weekend på Villa Fjordhøj i Skælskør byder på et par fantastiske dage, hvor du får vækket dine sanser og din bevidsthed om dig selv. Vi vil bruge åndedrættet, kroppen og vores sanser til at skabe bevidsthed. En bevidsthed, som vil hjælpe dig med at være opmærksom på, hvordan du går og har det - og så kan tage vare på dig selv ud fra det.
 
Alt for mange af os har meget travlt i vores hverdag - både med arbejde og familie og venner. Vi har så mange ting, vi gerne vil - eller så mange ting, vi gerne vil være. Vi planlægger og analyserer konstant. Vi har i det hele tiden alt for mange ting i hovedet, så vi alt for tit glemmer at mærke efter, hvordan vi egentligt har det. Derfor når vi ikke altid at opfatte og forstå rigtigt, når vi får det skidt. Og det er ikke hensigtsmæssigt. For når først vi er kommet ud over kanten og er blivet rigtigt syge - af stress eller sygdom, så tager det meget længere tid at komme sig, end hvis vi når at stoppe op og trække vejret og gøre noget andet og mere hensigtsmæssigt for os selv.
 
Derfor vil jeg rigtigt gerne arbejde med bevidstheden på dig selv. Jeg vil gerne vække dine sanser, så du bliver bedre til at mærke efter, om noget er godt eller skidt for dig. For på den måde kan du netop lære at stoppe op i tide og så ændre dine handlinger - til dit eget bedste.
 
Hatha Morgenyoga
Vi vækker kroppen med Hatha yoga, som er den klassiske yogaform. Her er en balance mellem styrke og smidighed og med stor opmærksomhed på vejrtrækningen. Nogle af stillingerne vil være statiske og stillestående og andre af stillingerne vil være dynamiske, hvor vi netop bruger åndedrættet til at komme dybere ind i stillingerne.
Disse morgensessioner slutter af med 10-15 minutters afspænding
 
Yin Eftermiddagsyoga
Yin yoga får dig heeelt ned i gear og hjælper både kroppen og hovedet med at give slip. Vi sidder længe i hver stilling. På den måde hjælpes sindet til at øve sig i at stilnes og opgive de mange tanker og indre dialoger, som ofte kører i hovedet. Så yin yoga er meget meditativt. Fysisk er yin yoga fantastisk til for alvor at slippe spændinger i bindevævet (bl.a. myoser) og løsne op for stive muskler og usmidige led. Yin giver kroppen mulighed for at kunne ligesom åbne sig, forlænge sig og brede sig ud.
 
Mindful vandring med skovbad
Med en mindful vandretur lørdag vækker vi vække vores sanser, så vi lærer at være opmærksomme på vores omgivelser - og nyde dem. I stedet for hele tiden at være i vores hoveder med de famøse indre dialoger, hvor vi så slet ikke opdager alt det dejlige, der er omkring os.

Et skovbad er ikke en badetur i en skovsø :-) Men en mulighed for at sidde eller stå stille med lukkede øjne og så suge alle indtryk til dig fra dine omgivelser. Du vil lidt efter lidt åbne dig mere og mere op for de sanseindtryk der kommer fra bl.a. lydene, duftene og energien i naturen omkring dig. Et skovbad i naturen er ren balsam for sjælen.
 
Så tag med på en weekend, hvor din krop, dine sanser og din sjæl vil blive godt og grundigt forkælet. Du bliver bevidst om dig selv og kroppens og sindets tilstand. Og du bliver opmærksom på at opleve og nyde det, der er omkring dig.  

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger