1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Heldags fordybelese

Arrangør:HUSET NAMASTE v/ Mia Martinez
Placering:Farum Hovedgade 54, 1. sal, 3520 Farum
Fra:27/2/2021 kl. 09:30
Til:27/2/2021 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:370

Heldags fordybelse “SACRED SOUNDS”
…en personlig og transformerende rejse gennem chakraer ved brug af lyd og stemmens kraft.

Lørdag d. 27. februar 2021
kl. 9:30 – 15:00

GIV DIN SJÆL EN STEMME

Kom og lære forskellige teknikker som fremmer healing. Du vil lære at brug din stemme på måde som åbner, giver ro og indsigt. Være med til en workshop hvor lyd, musik og chanting spiller en stærk afbalancerende rolle. Vores krop og sind er vibration og lyd kan påvirke denne vibration, så vi kan opleve forløsninger, helbredelse og afbalancering af chakraer.


Man kan efterhånden miste sine evner til at kunne mærke, læse og sanse nuancerne pga. uro, stress, rutiner, vaner. Vær med til en dag, hvor vi sammen drejer fokus over på at forøge balancen i sind, krop og sjæl, ved brug af vores stemmer og krop.

Det vil blive en dag med :
GENTLE FLOW YOGA to open and free flow your chakras
TONING & SOUND HEALING to harmonize you on a cellular level
CHANTING & MANTRAS to soothe your heart
CHAKRAMEDITATION to balance your body, mind & soul

Jeg byder dig velkommen ind i lydhealingens fantastiske verden. En praksis, der har været anvendt i tusinder af år til at arbejde med energi, øge bevidsthed og inspirere til selvhelbredelse og transformation. Udforskning af lydhealing kan være en livslang rejse. Denne workshop, der er baseret på mere end 35 års erfaring, giver dig indsigt og praktiske øvelser, der kan hjælpe dig i gang med din rejse. Det er mit store ønske at hjælpe dig i gang med at skabe kontakt med energien fra lydhealing.

Størstedelen af ​​arbejdet på denne rejse vil bestå af dine egne personlige oplevelser. Verdenen af ​​lyd og lydhealing ligger mere i de møder, du har, end i de koncepter, du lærer. Selvom viden om lyd er vigtig, kan du ikke lære at arbejde med energi uden praktiske erfaringer. Derfor vil jeg på workshoppen både give konkret viden og øvelser, der oversætter teorien til praktiske erfaringer.

Det, der i virkeligheden betyder noget, er, hvordan dine oplevelser med lyd påvirker dig. Det primære fokus i workshoppen vil derfor være på øvelserne, da det er de erfaringer, du får fra disse, der vil være dine sande læremestre.

Vi starter dagen med blid yoga for at komme ned i kroppen og afrunder med en healende Klang & Chakra Meditation for at balancere din sjæl. Holistisk træning, som er med til at rydde den mentale, følelsesmæssige og fysiske ‘larm’ væk, så du kan komme ud af hovedet og mere ned i kroppen. Den bærende tanke er, at krop og sind hænger uløseligt sammen og således påvirker hinanden gensidigt.

Pris … 875 kr.
KØB HER

Tag din frokost med.
Te, snacks og frugt serveres. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger