1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

ALKALINE LIVING kurser i Kissamos på Kreta - Grækenland | 28. maj - 4. juni 2022

Arrangør:MUNONNE - Bettinna Delfs
Placering:Kissamos, Kreta, Grækenland
Fra:28/5/2022 kl. 08:00
Til:4/6/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:360

Kurset er for dig, som lægger vægt på den indre rejse og personlige udvikling. Formålet er at opleve en zen tilstand. Zen ikke er betinget af en fysisk stilling, men er en sindstilstand, hvor du hviler i dig selv, er glad for det der er, og hvor du er i flow med livet. Himlen er ikke et sted, men en tilstand.
Gennem Ki-Zen Yoga får du energien til, at flyde i kroppen.
Ki er en fællesbetegnelse for et væld af kinesiske helbredende øvelser. Energien opretholder en harmonisk balance i kroppen og renser den for ophobede affaldsstoffer. Øvelserne hæmmer nedbrydningsprocessen i det fysiske legeme, holder stofskiftet i balance og forbedrer koncentrationen.
Forskellige vejrtrækningsteknikker vil ”åbne” kroppen for sindet, så følelsesmæssige spændinger og gamle konflikter kan slippe. Det får energien til igen at flyde frit og ubesværet i kroppen. Åndedrættet er broen til dybere indsigt.

Dagen afrundes med Yin Yoga, som afspænder og regenerer kroppen. Yogaen krydres med forskellige meditationer. Nogle vil falde dig lettere, og mere udbytterige end andre – Du vælger at tage det med hjem, som passer bedst til dig.
Foredraget handler om at finde og eliminere saboterende overbevisninger og vaner, så du kan sætte dig selv fri.
Dine tanker og overbevisninger er med til at skabe dit liv! Sidst på ugen arbejder du bevidst med dine ønsker og mål for fremtiden.

På alle mine tre forskellige kurser garanterer jeg at du rejser hjem med ro i tankerne, en lettere krop, et fredfyldt hjerte og med masser af energi og livsglæde. Du får inspiration og værktøjer til at forsætte den sunde basiske livsstil fremover.

Forstil dig en uge på Kreta, hvor der kun er fokus din krop og dit velvære. Gennem varieret træning, kost og meditation afbalancerer du krop og sind. Ved hjælp at basisk mad, ioniseret vand og specielle udrensende øvelser udrenses kroppen for syre og ophobede affaldsstoffer.

Din krop bliver mere og mere basisk i løbet af ugen. Du vil opleve bedre søvn, mere energi, mindre smerte, en afspændt og let krop og ro i tankerne.

Kort og godt vil du opleve betydningen af ALKALINE LIVING.

Efter 16 kursus-år på Trevizan må jeg konstatere, at energien på stedet er intet mindre end magisk.

Du har mulighed for at vælge tre forskellige kursusuger med hver deres fokusområde, se kursus No. 1, 2 eller 3. Alle kan deltage, og alle er på en individuel indre rejse.

Alle kurserne bygger på mine bøger ”ALKALINE LIVING, TRÆN – SPIS – ELSK” og ALKALINE KITCHEN, Sundt, Simpelt og Smagsfuldt. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger