1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Retreat i et moderne spirituelt tempel - v/ Silkeborg | 14. - 16. maj 2021

Arrangør:MUNONNE - Divine Life v/Signe og Lotte
Placering:Silkeborg, Danmark
Fra:14/5/2021 kl. 10:00
Til:16/5/2021 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:406

YOGA, MEDITATION OG FORDYBELSE


Lad skuldrene sænke sig og mærk at du trækker vejreti en kærlig omfavnelse af naturens kraft. Mens du lytter til stilheden og synker ind i dit hjerte, finder du din egen essens.
Det er simpelt. Det er at overgive dig til noget, der er større end hverdagen. Det er at overgive dig til din sjæl.
 
I en sammensmeltning af ærlighed, autenticitet og nærvær integreres teknikker og livstankegange i en omsorgsfuld, udogmatisk og kraftfuld proces. 
 
Gennem meditation, yoga og personlig vækst vil du få kontakt med din indre kerne og herigennem have mulighed for at skabe det liv, du virkelig ønsker dig.
 
Et retreat med en sjælden dybde og kant, hvor undervisernes mange års spirituelle praksis opleves af alle der er tilstede.
 
YOGA
Tantra Yoga er en videnskab, der lærer kroppen at meditereEn praksis der giver slip på sanserne og guider dig ind i dig selv.
 
Undervisningen bygger på Traditionel Tantra Yoga. Mange forbinder ordet Tantra med seksualitet, men Traditionel Tantra Yoga er meget mere end det, og undervisningen handler ikke om seksualitet. 
 
Der er fokus på dyb indre afslapning, hvor der er masser af tid til at mærke og komme i kontakt med kroppens intuition.
At slappe af er ikke noget, du kan presse dig selv til. Dyb afslapning kommer, når du overgiver dig og accepterer det nu, der er. 
 
Yoga handler ikke om præstation og dit fysiske udseende, hvor din værdi måles på, hvor smidig du er. Yoga fokuserer på dig som et helt menneske og på dit indre selv. Det har ingen betydning, om du kan få dit ben om bagved hovedet. Det vigtigste at du behandler din krop med kærlighed og accepterer den du er!
 
MEDITATION OG FORDYBELSE
Tør du tage din indre kraft hjem?
 
Gennem transformerende meditationsformer vil du styrke din indre grundsten, så du kan stå stærkere i livet og blive bedre til at tackle hverdagen med alle dens store og små udfordringer.
 
Du vil lærer at tage din indre kraft hjem og omfavne dig selv som et helt menneske. For kun sådan kan du komme i forbindelse med din egen skaberkraft og frigive autentisk lykke og fred.
 
At være bevidst om hvordan du har det, er den største healing. Når du mediterer, forøges denne bevidsthed, og du kan derigennem møde dig selv med mere medfølelse og accept. Dette skabe et indre frirum, så glæde, taknemmelighed og nærvær automatisk vil blive en mere fundamental tilstand. Dét er at leve som et frit og kraftfuldt menneske.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger