2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga mod hovedpine & nakkespændinger

Arrangør:Blå Himmel Yoga & Ditte Parby
Placering:København Ø
Fra:21/2/2021 kl. 13:00
Til:21/2/2021 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1214

En nærende yogaworkshop med Ditte Parby, hvor du vil blive introduceret til en række vidunderligt afspændende stillinger og bevægelser for hoved, nakke og skuldre.

Årsagerne til hovedpiner og nakkespændinger kan være utallige. Men faktum er, at alt for mange mennesker døjer med smerter, ømhed, anspændthed og stram energi omkring hoved, nakke og skulderområdet. Særligt når hovedet er fuld af tanker, ideer, projekter og hvirvelvinde, og kontakten til kroppens sanselighed måske ikke er så god.

Når muskler, bindevæv og nervesystem i området omkring hoved og nakke afspændes og åndedrættet falder til ro, så begynder vores stressrespons i hele kroppen at regulere sig, tankestrømmene lægger sig, og en ny oplevelse af lethed og frihed i og omkring hovedet begynder måske at se dagens lys.

Øvelserne på workshoppen er enkle, så du nemt kan få dem indført i din dagligdag. Både for at forhindre smerter og ømhed, men også når hovedpinen allerede niver og tynger, og du har brug for lindring.

Du kan deltage uanset, om du har kendskab til yoga eller ej. Ditte Parby er en erfaren, kærlig og omsorgsfuld yogalærer, og hun er senest certificeret yogalærer i yoga mod stress.

Du kan læse mere om Ditte her: https://www.blaahimmelyoga.dk/laerere/

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip hvis du har klippekort 

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/.../yoga-mod-hovedpine-og.../ 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger