2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

NYT - Yoga Retreat m Silence SPA & Wellness

Arrangør:Hotel Viking / YOGA by SANNA
Placering:9300 Sæby
Fra:6/6/2021 kl. 14:00
Til:9/6/2021 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:524

“SLIP STRESS”- YOGA RETREAT MED SILENCE, SPA & WELLNESS
Fra søndag 6. juni - onsdag 9. juni 2021 – Giv dig selv muligheden for at komme ned i gear, og i de ypperligste rammer opleve den mest storslåede forkælelse af DIG. Vi opholder os på Hotel Viking (kendt fra Løvens Hule samt kåring som vinder af  Danmarks Spa & Wellness nr. 1)

SE MERE / BESTIL HER

Vi lader stressen slippe krop og sind og du får brugbare værktøjer med dig hjem til at holde fast i en stress-fri hverdag. I skønne omgivelser med yoga, mindfulness, meditationer, Silence, Spa & Wellness og skøn, skøn natur har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear. Du kan lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen.

DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE. BRUG 4 DAGE PÅ AT ”TRÆKKE STIKKET”
Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Hvordan ophobet stress langsom forlader kroppen. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer, stilhed, spa og wellness der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

Hen over 4 dage arbejder vi både i yoga, mindfulness, meditationerne og i workshop på at blive mere bevidste og at lytte til kroppens 4 visdomscentre, krop, sind, følelser og intuition. Denne bevidsthed vil hjælpe dig i hverdagen til at lytte til kroppens signaler og tydelige sprog, når du får signaler på stress.

SILENCE
Vi lærer at høre efter og ikke bare ignorere symptomerne i en travl hverdag. Hen over 4 dage kan du med det overordnede tema ”Slip stress” forkæle dig selv med masser af yoga, mindfulness og meditationer samt ca. 20 timers Silence. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte.

I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærker hvad resten af år 2021 skal bibringe dig.

MASSER AF YOGA, MINDFULLNESS, MEDITATIONER, SPA & WELLNESS

SE MERE / BESTIL HER 

PRIS PR. PERSON I DELT STANDARD DOBBELTVÆRELSEKR. 4500,-

Enkeltværelsestillæg kr. 900,- 

PRISEN INKLUDERER:
3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
Alle måltider* fra søndag til onsdag morgen, dog ikke frokost tirsdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
Fri kaffe, te, frugt
Yoga, meditationer og mindfullness, workshop
*Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger