1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Aerial Yoga Uddannelse

Arrangør:Blå himmel Yoga
Placering:Værløse
Fra:13/4/2024 kl. 09:00
Til:28/4/2024 kl. 17:00
Antal visninger:921

Aerial Yoga Uddannelse 4 dage - 7 timer dagligt

13. - 14. og 27. - 28. april 2024

Jeg udbyder nu for 14. gang Aerial Yoga Uddannelse, for yogalærere, fitnessinstruktører, poledansere, dansere eller nysgerrige sjæle. Uddannelsen foregår i det kæmpestore, højloftede Kula Yoga i Værløse.

 

Aerial Yoga er en ny yogaform der bliver mere og mere udbredt, også i Danmark. Aerialyoga foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Stoffet man ligger i minder om det man bruger i cirkus, og Aerial Dance, men formet som en slags hængekøje, der gør at man ikke behøver at være cirkusartist for at dyrke Aerialyoga.

Slyngen opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Den konstante udfordring af balancen gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, hænderne og overkroppen, samtidig med at man stimulerer sin rumlige sans. Aerialyoga har legende og akrobatiske elementer, men man kan også lave meget blid Restorativ Aerial. Afspændingen til sidst er endnu en grund til at så mange elsker Aerial: slyngen omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet kramme-vugge-fornemmelse.

Aerial yoga er således mange ting (og kaldes også AntiGravity, AeroYoga, Unnatta, etc.) og bevæger sig i krydsfeltet mellem dans, akrobatik, træning og yoga. Vores tag på Aerial yoga her i Blå himmel Yoga er  at slyngen først og fremmest er et nyt og banebrydende redskab som vi bruger til at lave yoga med. Vi beholder fordybelsen og kropskontakten som vi har i rigtig yoga, men tilsætter et element af leg, akrobatik og sjov. Uddannelsen foregår både som teori og praksis for at give dig helt konkrete redskaber til at undervise sikkert i Aerial Yoga.

PÅ UDDANNELSEN VIL DU FÅ:

- en grundig, praktisk indføring i Aerial yoga:

Lær at udføre og undervise alle de mest brugte stillinger.

100+ sider manual med grundige instruktioner og billeder (originalt materiale).

Samt flips, tricks og legende stillinger på brugerniveau.

Aerial conditioning: styrketræning med slyngen.

Blid yoga i slyngen, med slyngen tæt ved gulvet.

Partneryoga og massage i slyngen.

- teoretisk viden om de særlige fordele og udfordringer der er ved Aerial Yoga:

Indføring i sekvensering og flow.

Aerial yoga pædagogik og etik.

Hands-on adjustments.Sikkerhed i undervisningen.

Gruppeundervisning, open-level fifs, begyndere, osv.

Teori om det vestibulære system, og hvorfor det er godt at hænge på hovedet.

Praktisk anatomi.

Sikkerhed og hvordan man binder og hænger en yogaslynge/ rigger et studie.

 

Forudsætninger:Kurset henvender sig bla. til yogalærere, Pilates-, pole-, fitness-intruktører, dansere, men er åben for alle interesserede . Da Aerial yoga ikke er særlig udbredt herhjemme kan det være svært at øve sig og tage timer i det, og det har vi fuld forståelse for.Læs mere om underviser, Sisse Siegumfeldt og tilmeld dig, på hjemmesiden: https://www.blaahimmelyoga.dk/uddannelse-aerial-yoga/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger