1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Jordforbindelse, rødder og fundament - Yogaweekend retreat på Langeland | 24. - 26. september 2021

Arrangør:MUNONNE - Indre ro ved Helene Lysekilde
Placering:Rudkøbing, Langeland, Danmark
Fra:24/9/2021 kl. 15:00
Til:26/9/2021 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:302

Slå rødder og styrk dit fundament. Giv dig selv en nærende oplevelse med Yin og Kundalini yoga, meditation, workshops og mad, der nærer krop og sjæl
Har du lyst til at opnå mere jordforbindelse, slå dybe rødder i moder jord og styrke dit fundament? Er du vild med at gå dybt ind i yogaens og meditationens verden og arbejde med dig selv? Er du til natur og ro? Til nærende plantebaseret mad der styrker krop og sjæl? Så læs videre her.

Med et stærkt fundament er det SÅ meget lettere at tackle livets udfordringer, udleve sine drømme, leve i flow med omverdenen samt at boble, lyse, udvide, udvikle og blomstre … 
Helene Lysekilde fra Indre ro byder velkommen til yogaweekend i Shanti Retreat ved skov og hav på smukke Langeland. Weekenden er til for dig, der vil fordybe dig og lad dine rødder synke dybere ind i jordens nærende muld.

Uddybende beskrivelse om temaet: Yoga, meditation og workshop for jordforbindelse, rødder og et stærkt fundament
Denne weekend går vi dybt ind i yogaens og meditationens verden og styrker vores fundament, vores rødder og vores jordforbindelse. Med et stærkt fundament vælter du ikke i modgang. Du tvivler heller ikke hele tiden på dig selv, så du aldrig rigtigt når ud over rampen. Fra et stærkt fundament er det derimod lettere at stå stærkt og hvile i at være den, du er. 
Der er meget visdom og styrke at hente, når vi sætter fokus på jordelementet og kroppens nederste chakraer og energicentre, også kaldet ”den nedre trekant”. Vi tilføjer energi til ”den nedre trekant” og styrker fundamentet, så vi kan stå stærkt i os selv og i verden.
Nøgleord for retreatet er:  fundament, rødder og jordforbindelse samt især vores nederste chakraer: Disse forbindes også med: tryghed, nydelse og kreativitet samt selvværd/selvfølelse.

Program – med forbehold for justeringer: 
Fredag:
Kl. 15.30 - 16.30: Ankomst, indkvartering og snack
Kl. 16.45 - 19.00: Velkomst, Yin yoga og yoga Nidra meditation for jordforbindelse og rødder
Kl. 19.15 - 20:00: Middag
Kl. 20.15 - 20:45: Meditation i pejsestuen
 
Lørdag:
Kl. 8.00 – 10.00: Kundalini yoga og meditation for et stærkt fundament
Kl. 10.00-12:00: Brunch og pause
Kl. 12.00 - 13.30: Workshop: Jordforbindelse og fundament
Kl. 13:30 - 17:00: Pause - med tid til en lur eller en lang gåtur i skoven eller ved vandet.
Eftermiddagssnack serveres i pausen.
Kl. 17:00 - 19:00: Yin yoga og yoga Nidra meditation for jordforbindelse og rødder
Kl. 19.15: Middag efterfulgt af stilhed resten af dagen til vi mødes igen næste morgen
Kl. 20.15 - 20:45: Meditation i pejsestuen – stilhed
 
Søndag:
Kl. 8.00 – 10.00: Kundalini yoga og meditation for er stærkt fundament
Kl. 10.00: Brunch
K. 11.00-12:00: Tak for denne gang og afrejse
 
Yin yoga, Kundalini yoga og workshop:
Underviser Helene Lysekilde er specialist i indre ro og er kendt for sine konceptuelle rejser og retreats med dybde, som ud over yoga omhandler et tema eller koncept med fx supplerende workshops.

Hun holder meget af kombinationen af Kundalini og Yin yoga, som vi vil arbejde med på dette retreat. Kundalini yoga er energiyoga, som løfter og transformerer dig, mens Yin yoga er yoga, som giver dig mulighed for healing og restitution.  Kundalini yoga har et traditionelt og mere spirituelt udtryk, mens Yin yogaen vil blive guidet, så den understøtter healing, omsorg og skabelse af jordforbindelse for krop og sjæl. Helene guider dig, så du kan tage hensyn til eventuelle skavanker og være tryg i processen. Helene er endvidere Hypnose Psykoterapeut med speciale i at arbejde med underbevidstheden og forløse eventuelle begrænsninger, så vi kan stråle, som de fantastiske væsener vi er. Til workshoppen inddrages elementer af coaching og forløsning via visualisering. 

Du vil også blive introduceret til stilhed, mauna, lørdag aften. Stilhed er en integreret del af klassisk yoga og meditations-praksis.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger