1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yinyogarejse til Andalusien, Spanien | 3. - 10. september 2021

Arrangør:MUNONNE - TimeToChange ved Christina Theilgaard​
Placering:Chite, Granada, Spanien
Fra:3/10/2021 kl. 08:00
Til:10/10/2021 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:376

Lyder dette som noget for dig? 

- Et ophold fyldt med tid til dig
- Et ophold hvor du bliver forkælet med den dejligste hjemmelavede mad tilberedt med kærlighed
- Et ophold hvor du morgen og eftermiddag/aften skal dyrke skøn yinyoga i smukke omgivelser

 
Så tag med på denne yinyogarejse til det mest fantastiske sted midt i den fredelige dal, Valle de Lecrin (Glædens Dal) tæt på Granada i Andalusien.
 
Du får et eksklusivt ophold på refugiet Garden of Lemons, hvor du er omgivet af skønhed i form at citron- og appelsintræer, gamle oliventræer, avokadolund og en betagende udsigt ud over dalen. Og masser af ro ikke at forglemme. Stedet ejes af de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, og de har skabt det mest fantastiske sted, hvor du vil være i centrum fra start til slut.
 
Christina vil undervise dig i yinyoga morgen og eftermiddag/aften, enten foran pejsen i hovedhuset, ved poolen, i orangeriet omgivet af citron- og appelsintræer eller oppe på tagterrassen, hvor udsigten til bjergene måske vil fjerne dit fokus fra yogaen og din krop. Men det er nok til at leve med :-).
 
I løbet af ugen har du også mulighed for at gå med på to vandreture, hvor Ingo vil vise dig de skønne omgivelser omkring Garden of Lemons.

Du får også mulighed for at tage med på en udflugt til den smukke by Granada, som er fyldt med kultur, historie og shoppingmuligheder. Her kan du vælge at besøge byens Hammam eller kendte vartegn Alhambra. Denne tur kan dog blive aflyst afhængig af, hvordan corona situationen ser ud i september. Turen vil blive erstattet af en vandretur eller anden type tur f.eks. til stranden.
 
Garden of Lemons har kontakt til en lokal massør, Antonio, som kan komme og give den skønneste massage på Garden of Lemons. Han er virkelig dygtig og kan anbefales.
 
Kombinationen af stedets skønhed, daglig yinyoga og dejlig og nærende vegetarisk mad tilberedt af stedets kok, Henrik Vilain, vil gøre, at du kommer hjem fyldt med ro, overskud og glæde.

Din underviser Christina Theilgaard
Din underviser på denne tur er yinyoga instruktør og healingsterapeut Christina Theilgaard. Hun har dyrket yoga i mange år, og specifikt yinyoga i mere end 8 år. Hun er uddannet yinyoga instruktør hos Yinyoga in Asia i 2015 og har suppleret med bl.a. uddannelser inden for yinyoga for kvinders sundhed, meridianlære, Restorativ yoga samt Yoga Nidra. Hun underviser faste yinyoga klasser flere steder i København og har holdt flere yinyoga retreats både i Danmark, i Grækenland og på Madeira. 

Om yogaen
Yin Yoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yin Yoga er du med til at skabe en større balance.
 
Yin Yoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.
 
I Yin Yoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen.
 
Alle kan deltage – uanset alder, køn og erfaring med yinyoga

Program:
En dag på Garden of Lemons kunne se således ud:
Du starter dagen med at indtage en morgen citrondrik, bestående af citronsaft, himalayasalt og varmt vand. Drikken vil forbedre din fordøjelse og udrensning.
Herefter skal du nyde 1½ - 2 timers skøn yinyoga, som langsomt vækker kroppen.
 
Nu er maven nok begyndt at knurre lidt, og det er tid til at nyde den skønneste morgenmad fyldt med vitaminer og lokale specialiteter.
 
Således vækket og fyldt med ny energi er du klar til at nyde livet på Garden of Lemons, f.eks. ved poolen eller i citronhaven. Måske har du lyst til at udforske området på egen hånd, eller tage med på en vandretur guidet af Ingo, som med stor viden om området, vil tage dig ud til de smukkeste steder.
 
Frokosten serveres på Garden of Lemons.
 
Om eftermiddagen/aftenen mødes vi igen et skønt sted på området, hvor Christina vil guide igennem dagens 2. yinyogatime.
 
Efter yogaen er det tid til at nyde sund og nærende aftensmad, igen tilberedt af Henrik efter alle kunstens regler og med områdets skønne råvarer.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger