2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bodyfulness-weekend

Arrangør:Dyssekilde Yogacenter
Placering:Torup, Hundested
Fra:6/8/2021 kl. 16:00
Til:8/8/2021 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:499

På denne weekend fordyber du dig i bodyfulness, som er en blanding af yoga, åndedrætsterapi, mindfulness og dans. Du vil mærke hvor opløftende det er for både krop og sjæl i den smukke natur på Halsnæs.

Du ankommer fredag eftermiddag, hvor en rolig praksis får dig tilbage i kroppen. Og her vil du befinde dig resten af weekenden. Det bliver en proces, som løsner gamle spændinger indefra, og du oplever, at der frigøres en masse ny energi.

Programmet står på bodyfulness, samtaler med kroppen, smuk natur og veltilberedt økologisk og vegetarisk mad. Du får serveret 2 måltider om dagen.Vi arbejder også med en meditationsform, hvor du lærer at arbejde med dine fysiske og psykiske tilstande på en ny måde gennem et åndedræt, som bruges inden for åndedrætsterapien. Du lærer også at hente dybere aspekter frem fra underbevidstheden, hvor vi bruger fantasirejse og tegning.

Karina Helsted Moe er din behagelige guide på denne weekend, og det er primært for dig, som tidligere har arbejdet hos Karina og med dig selv. Har du ikke været med på en yogaweekend før, så skriv en mail, hvor du skriver lidt om dig selv på info@bodyfulness.dk

Der bliver tid til at gå til vandet og slappe af i den smukke have.Kurset er velegnet til dig som er vant til at arbejde med yoga og åndedrættet. På weekenden kan du tilkøbe massage for 450 kr. for en time.

Prisen er for tre dages workshop inkl. mad og undervisning. Du søger selv for overnatning. Hvis vi bliver ramt af corona-restriktioner, får du alle penge retur.

Læs mere og tilmeld dig her


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger