1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful Yoga weekend på Kirsebærgården ved Rørvig | 8. - 10. oktober 2021

Arrangør:MUNONNE - Yogaferier.dk ved Simon Jespersen
Placering:Rørvig, Danmark
Fra:8/10/2021 kl. 16:00
Til:10/10/2021 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:557

Tag en resurse-opbyggende yoga-weekend med fokus på afstresning, midt i Odsherreds smukke natur, med life-coach og yoga instruktør Simon Jespersen.

Længes du efter at stoppe op, skrue ned for tempoet, nyde - og bare være?
Eller at etablere kontakten til din krop og sjæls dybere ønsker?
Så giv dig selv en weekend fyldt med fordybelse, selvkærlighed og nærvær. Opskriften er masser af tid til meditativ yoga og langsommelighed, krydret med refleksion, yogafilosofi, stilhed, åndedrætstræning, fællesskab, natur, meditation, fællessang, vandring og sundt økologisk mad, og måske en tur i havet?

Kursets fokus
For at afstresse og blødgøre både kroppen og sindet, tager kurset afsæt i en groundende og restorativ tilgang, med lange forsigtige stræk, komfortable stillinger, og god tid til dybdeafspænding og meditation. I løbet af weekenden vil et øget energiflow skabe grund for at arbejde mere med flow og styrke, men i respekt for kroppens tempo.

Yogaen
Yoga stilen du skal lære hedder TriYoga, og er en rolig, dybt virkende, mindful yoga form, med fokus på energi og åndedræts arbejde, nærværstræning og 'flow'. Her er præstation og asen og masen, erstattet af en accepterende tilgang, hvor vi flytter på grænserne i kroppens eget tempo, med meditation, åndedræt, nærværstræning og arbejdet med energi som centrale elementer. Det dybe åndedræt, nærværet i bevægelserne og det bevidste energiarbejde, har en stærkt positiv effekt på både et fysisk, energimæssigt, følelsesmæssigt og mentalt plan.

Underviser på kurset
Simon Jespersen har i mange år kombineret sine kompetencer inden for, yoga, meditation, musik, personlig udvikling, sang og teambuilding. Han er internationalt certificeret yoga instruktør siden 2006, uddannet life- og team-coach, og arbejder som højskolelærer, mentor og underviser samt yogalærer på Lesbos.

Niveau
Øvelserne bliver forklaret fra bunden, og gradueringer af øvelserne, samt brug af diverse hjælpemidler, sikrer at både begyndere og øvede kan deltage.

PROGRAM
Fredag
16-17 : Indkvartering
17-18 : Fælles velkomst
18-18:30 : Aftensmad
19:30-21:30 : Yoga, Refleksion & Meditation

Lørdag
8-9 : Morgenmad
9-9:30 : Morgensamling og fællessang
10-12:30 : Yoga, Filosofi & Meditation
12:30-13:15 : Frokost
13:30-16 : Gåtur, Stilhed og samtale i naturen. Evt. en dukkert i havet.
17-19 : Yoga & Meditation
19 : Aftensmad
20 : Samvær, Sang, Sharing og hygge.
 
Søndag
8-9 : Morgenmad med morgensang
10-12:30 : Yoga & Meditation
13-14 : Frokost
14 : Afrejse

Indkvartering:
Kirsebærgården er en fredfyldt og idyllisk oase, placeret midt i den skønneste natur omkring fuglereservatet ved Hou Vig. Her er alt fra materialevalg, til æstetik og den omkringliggende skov-have, designet til at give gæster ro og healing i et samspil med naturen. Den lyse og store Yogasal har udsigt ud over mark og skov, og samtlige værelser har fået deres eget personlige udtryk. ​Alle værelser har delt bad og toilet.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger