2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Detox Kristi Himmelfart retreat med meditativ yoga (kun for kvinder) | 13. - 16. maj 2021

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Skælskør, Danmark
Fra:13/5/2021 kl. 16:00
Til:16/5/2021 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:529

Fra Kristi Himmelfart torsdag den 13. maj til søndag den 16. maj
- en optimal pause til fred og fordybelse med forkælelse og opladning... 
​Retreatet kan ses som en tid, hvor du trækker dig tilbage og får mulighed for at vende hjem til din hverdag med nye øjne.

I løbet af fredagen vil vi holde en spa-workshop, hvor vi udnytter Villa Fjordhøjs gode spa faciliteter til en naturlig detox med bl.a. olietygning, rasul, naturlig ansigtmaske/bodyscrub, samt tungediagnose, hvor du får udlevet en tungeskraber og oplever en naturlig tandrens, der fjerner belægninger af plak og tandsten. 

Om lørdagen holder vi en uddybende workshop om yogisk kost både i forhold til ayurveda, som anses som yoga'ens rødder samt med fokus på syre/base, hvor vi måler pH-værdier og ser effekten af forskellige detox-teknikker.

Udover masser af yoga består opholdet af afslapning i den skønne have helt nede ved fjorden med perioder i stilhed, hyggeligt samvær og sund lækker mad. På Fjordhøj inkluderer opholdet benyttelse af det rummelige 42 grader varme elverbad udenfor...

Der er en træopvarmet sauna med udsigt over vandet og badebro, hvorfra man kan bade i fjorden.

Indkvartering: 
Villa Fjordhøj er en lille kurejendom ved Skælskør fjord, hvor der er sauna helt ned til vandet, tempel til at dyrke yoga og faciliteter, så vi kan blive ladet op med sund forkælelse - som et minikurophold KUN for kvinder.

Brunch består af skyr, yoghurt, grød, lokal øko-æblemost, nødder/mandler, hjemmelavet honningristet müesli, marmelader, ost, æg, paleobrød, hjemmebagt brød, smør, honning, laks, humus og frugt- og grøntsagsshots. Så den er mættende, sund og alligevel alsidig. Vi får sunde snacks, kage, frugt og te i løbet af eftermiddagen.

Middagen er superlækker, selvom den er sund og består af vegetarmad suppleret grøntsagssupper, salater, ris, ovnbagte grøntsager og rodfrugter, men også hjemmelavet vaniljeis og rawfood-kage, så vi bliver forkælet...

Brug af faciliteterne er inkluderet, hvor sauna nede i baghaven ved fjorden og det romerske dampbad med stearinlys-stemning er åbent hele dagen.

Villa Fjordhøj er ideelt i disse tider, da huset tilbyder meget rummelige forhold, som fx. 65m2 store tempel og 30m2 store romerbad, hvor vi vælger at holde sauna og alle de andre spafaciliteter åbne og lade det være op til den enkelte om man vil deltage...
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger