1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sommer retreat på møn – yoga, natur, meditation, bæredygtighed | 13. - 15. august 2021

Arrangør:MUNONNE - Simon Vittus Jasper Hansen
Placering:Askeby, Møn, Danmark
Fra:13/8/2021 kl. 10:30
Til:15/8/2021 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:354

Et af formålene med retreatet er at vise veje til, hvordan det er muligt at forene det at være i naturen med det at praktisere yoga, mindfulness og meditation. Når vi tager yoga og meditation med ud i naturen befrugtes vores praksis af naturen. Praksis næres af naturen på måder, som ikke sker, når man praktiserer indendørs. Det samme gælder vores naturoplevelser: Vi får en anden kontakt til naturen, når vi tager praksis med ud.

Det andet hovedformål med retreatet er at forsøge at gøre forbindelsen til naturen stærkere. Jo mere forbundet vi føler os til naturen, jo mere vil vi være motiveret til at passe på den og derfor handle mere bæredygtigt.

Basalt set handler retreatet om at kultivere det sted inde i os, som er naturligt motiveret til at gøre noget godt: Noget godt for en selv, noget godt for naturen, og noget godt for det fællesskab, man er en del af. Selve naturen omkring Møn Retreat Center, hvor retreatet afholdes, er en ideel ramme til formålet, med smuk natur, dejlige have-områder og 15 min gang til havet.

FORSKELLIGE YOGA-STILARTER OG BEVÆGELSESFORMER
Vores primære fysiske praksis er den klassiske hatha yoga. Her har vi ekstra fokus på 3 områder:
1) Dels at få gang i et mere vitalt og dybt åndedræt.
2) At udføre øvelserne med mere korrekthed.
3) At blive længere i stillingerne, sådan at bl.a. styrke-elementet fremhæves. Vi anvender altså en holdningsbaseret hatha yoga. 

Formålet med det holdningsbaserede er dels, at få mere ud af yogaen, da mange af ens dårlige vaner afbrydes. Dels er formålet at øge den generelle kropsbevidsthed. Men for at kroppen skal inspireres fra så mange vinkler som muligt, inddrager vi en del andre bevægelses-former: Bl.a. vinyasa/flow yoga, som tilsigter kvaliteter af flow og vitalitet. Yin yoga medtager vi, da det således bliver muligt at komme endnu længere ind i kroppen via de lange og dybe stræk, som laves liggende med musklerne afspændte.

Qi gong/thai chi benytter vi for at træne meditation i bevægelse; dvs. den meditative indstilling søges bibeholdt i bevægelserne. Bevægelserne i qi gong laves langsomt. Dans bruger vi for så kroppen får lov at bevæge sig kreativt og ”ude af form”. 

Endeligt benytter vi også øvelser fra pilates, for at få trænet områder i kroppen, som ellers ikke berøres af de øvrige praksis-former. Pilates-øvelserne sørger således for at hele kroppen – og dét er essentielt – bliver trænet samt at styrke- og power-elementet kommer endnu mere med.

PROGRAM
FREDAG
10:30 Ankomst til Møn Retreat Center (evt. mulighed for ankomst aftenen inden; aftal med retreat-stedet)
12 Frokost
13-19 Undervisning og praksis
19 Aftensmad
20:30-21/21:30 Aftenundervisning
 
LØRDAG
7:30-9:00 Morgenpraksis
9:00 Morgenmad
10-13 Undervisning og praksis
13 Frokost
PAUSE
16-19 Undervisning og praksis
19 Aftensmad
20:30-21:00/21:30 Aftenundervisning
 
SØNDAG
6:30-8:00 Morgenpraksis
8 Morgenmad
9-13:30 Undervisning og praksis
13:30-14:00 Afrejse 

OM UNDERVISEREN – SIMON VITTUS JASPER HANSEN
Simon underviser i yoga og meditation på retreats, faste ugentlige hold og workshops. Han er uddannet hatha yogalærer fra uddannelser i Thailand og Danmark. Simon er bosiddende ved Vækstcenteret i Nørre Snede, og lever et liv med meditation og spirituel praksis som omdrejningspunkt. Han er desuden uddannet cand.mag. i filosofi og kommunikation med speciale i forskning i meditation og mindfulness. Han er certificeret psykoterapeut fra en af landets 4-årige og tværministerielt godkendte terapeut-uddannelser, og MBSR-mindfulness-instruktør fra Århus Universitet.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger