1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Fredfyldt Sommer-Yoga-Weekend ved Rørvig

Arrangør:Adventure Heart & Health
Placering:Nakke Odsherred
Fra:29/7/2022 kl. 14:00
Til:31/7/2022 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:797

3 dages yoga weekend retreat ved Rørvig

YOGA:

Weekenden byder på et varieret yogaproogram med både hatha, yin og restorative yogasessions samt åndedrætsøvelser og meditation.

PROGRAMMET GIVER DIG:

Den givende og beroligende effekt på kroppen er med til at vække kroppen og løfte energien. De skønne yoga-lektioner komplementeres af gårdens økologiske, sunde og nærende mad, der så vidt det er muligt, laves af lokale råvarer, og der serveres ligeledes morgen-æg fra gårdens egne høns.

STEDET & OMRÅDET:

Midt i den skønne natur i Odsherred finder du dette fredfyldte sted omgivet af skøn natur, der skaber en fantastisk ro og danner de ideelle rammer for tilbagetrækning og fordybelse.

Stedet er perfekt til at søge ro, og naturen spiller en stor rolle med dets naturskønne beliggenhed og fredfyldte lyde, hvor du kan tage dagene i det tempo, du har behov for, når der ikke står yoga på programmet. Har du lyst at bade er her yndige badestrande og masser af sommer stemning på Rørvig havn med herlige fiskemenu'er, iskager m.v.

Denne weekend handler om dig og din krop og samtidig med at din krop får sund og nærende kost og bliver opbygget og afslappet kan du lade dit sind opsluge af de omkringliggende naturskønne områder, som du kan nyde ved stille vandring, gå- og løbeture, når muligheden for fredfyldte stunder opstår, og det smukke dyre- og fugleliv kan iagttages.

VIL DU MED ?

Ønsker du at give dig selv et par fredfyldte sommerdage, hvor du stopper op, skruer ned for tempoet, dyrker YOGA og bare nyder at have fri, så er denne weekend skabt til dig. Weekenden har fokus på nærvær, fordybelse og fred og ro, og du vil tage hjem med en fornyet og skøn energi i kroppen.
Tag gerne kontakt til os på tlf.: 45 76 18 00.
Vi glæder os til at se Dig :-) 

Pris: kr. 3.990,-

Læs mere om program og tilmeld dig her: 

https://adventureheart.com/rejser/yoga-retreats-i-danmark/danmark/yoga-retreat-paa-kirsebaergaarden/
 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger