1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Nymåne yin yoga session for kvinder– tuning ind på de ydre og indre rytmer

Arrangør:Chandra Yoga
Placering:Online
Fra:11/5/2021 kl. 07:30
Til:11/5/2021 kl. 09:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:378

Lad os markere nymånens stille kraft med en yin yoga session der inviterer dig til at sætte tempoet ned, vende blikket indad og tune ind på dig selv, din indre landskab og dine indre rytmer. Ligesom i en månecyklus, hvor den mørke, usynlig nymåne forandrer sig langsomt til den lyse, runde fuldmåne, oplever vi som kvinder adskillige cyklusser i løbet af vores liv. Nymånen er et symbol på en ny begyndelse, en ny cyklus, og når vi stiller ind på naturens rytmer kan vi hente støtte og inspiration, og begynde at leve mere i overensstemmelse med vores egne kvindelige rytmer.

I denne yin yoga session kommer vi i fælleskab til at skabe en intim stemning for en praksis der fremmer egenomsorg, nærvær og fordybelse. Evi vil guide dig trygt igennem yin yoga stillinger, mikrobevægelser, åndedrætsøvelser, mudras, mantras, meditationer og en herlig afspænding der ærer og nærer den feminine, indadvendt, intuitiv energi. Alle kvinder er velkomne til at være med uanset hvor de er i deres livs- eller menstruationscyklus. Hvis du bløder ved nymånen, vil du blive opfordret til at praktisere mere understøttet, restorative udgaver af stillingerne. Hvis din menstruationcyklus er uregelmæssig eller udebleven, kan du bruge denne praksis for at tune ind på en mere cyklisk rytme med månen som din vejleder.

Praktisk info

Denne yogasession finder sted online via Zoom (streaming). Ved tilmelding får du instruksioner og et link tilsendt, og det er ganske enkelt. Der er begrænset antal pladser (max. 12 kvinder) så vi kan skabe en tryg og en intim stemning. Du vil blive guidet af erfaren yogalærer Evi Xiromeriti, som står bag Chandra yoga og har specialiseret sig i yoga for kvinder http://chandrayoga.dk/om-evi/ Evi har en sansebaseret og udogmatisk tilgang til yoga, og hun forsøger at møde kvinderne lige præcis hvor de er.

Prisen er 95kr, og du kan få videoen tilsendt hvis du bliver forhindret, eller hvis du hellere vil praktisere på et andet tidspunkt. Mere info/tilmelding via email til evi@chandrayoga.dk

Facebook event https://www.facebook.com/events/4199443033422053


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger