1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ayurveda sommer retreat i AYA House

Arrangør:AYA House
Placering:Fredensborg
Fra:26/6/2021 kl. 10:00
Til:27/6/2021 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:681

Udsolgt! Næste gang bliver den 2. oktober! Se her!

 Byg dit fundament for sundhed og øget livsenergi med dette Ayurveda sommer-retreat fra 26.-27. juni og dertilhørende online kursus i smukke AYA House ved Fredensborg.

Du lærer om og praktiserer den holistiske sundhedsvidenskab Ayurvedas redskaber til et meningsfuldt liv i balance - for krop, sind og bevidsthed. 

Dette retreat vil blive din kickstart til et sundere liv. Du lærer din Ayurveda-type at kende, og bliver præsenteret for de vigtigste redskaber på din Ayurvediske rejse. Vi vil lave yoga, spise sunde måltider, og lærer om, hvordan vi skaber Dosha-balance og følger naturens rytmer. Og så skal vi selvfølgelig være ude i AYAs skønne naturlige omgivelser, så meget vejret overhovedet tillader det.

Derudover får du adgang til Fundamenet for Sundhed, som er vores online Ayurveda grundforløb. Du kan starte og fuldføre online kurset, som det passer dig efter endt workshop. Fundamentet for Sundhed giver dig trin for trin vejledning til, at få skabt en Ayurvedisk livsstil, der passer konkret til dig, og støtter dig i din hverdag efter, du er kommet hjem. I løbet af seks online moduler lærer du om daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution.

Undervisere på retreatet er Maria Juhl og Kristine Swalethorp fra Nordic Ayurveda samt gæstelærer.

Retreatet foregår lørdag den 26. juni kl. 10.00-18.00 og søndag den 27. juni kl. 9.00-17.00.

Prisen for retreatet er 3950 kr. som er inkl. frokost, tidlig aftensmad, snacks, og te begge dage, samt onlinekurset Fundamentet for Sundhed (Normalpris for Fundamentet for Sundhed 2495,-).

Ayurvediske behandlinger kan tilkøbes til reduceret pris.

Tilmeld her: https://ayahouse.dk/events-retreats/

OBS: Der kan overnattes på lokalt B&B, du booker selv: https://www.tikobbedandbreakfast.dk 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger