1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

INTELLIGENTE FØDDER & HOFTER - BEDRE BALANCE

Arrangør:HéLT
Placering:Købehavn V
Fra:10/10/2021 kl. 13:30
Til:10/10/2021 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:459

Undervist af Sam Bruun-Lund, Yogalærer og Bevægelseskonsulent hos HéLT og HéLT Gravid

Vores fødder er ekstremt intelligente. Desværre er de oftest lukket inde i dårlige sko uden mulighed for bevægelse og det betyder at vi går glip af vigtig feedback og stimulering nedefra. Manglende bevægelighed og styrke i fødderne er grunden til mange skader og skavanker i fx knæ og lænd. Vi vil arbejde med øvelser, der vil vække og styrke muskulaturen og bevægeligheden i dine fødder og tæer, og lære, hvordan du tager den hensigtsmæssige bevægelse med ind i hverdagen. 

Specielt for ældre, er den største udfordring manglende balance og frygt for at falde. Derfor er det essentielt at vedligeholde balancen langt op i alderen, hvormed ens livskvalitet øges gevldigt. 

OM WORKSHOPPEN
På denne workshop får vi bogstavelig talt fod på yogaen og vi giver fuldt fokus på fødderne - dit fundament. Vi finder stabilitet og styrke, der vil komme dig til gode i din praksis såvel som i livets uforudsigelige udfordringer. 

BEVÆGELIGHED, BALANCE OG FOREBYGGELSE AF SKAVANKER
Manglende bevægelighed og styrke i fødderne er grunden til mange skader og skavanker i resten af kroppen og kan bl.a. medføre forskydning i ankler, knæ, hofte og ryg, som ender i slid og overbelastning. Du vil på workshoppen opleve hvordan din balance forbedres, når dit fundament styrkes. 

- Øvelser til at forbedre din balance (også højt op i alderen).

- Kom knæproblemer til livs ved at forstå sammenhængen mellem fødder, knæ og hofte. Er dine sko med til at give dig knæ- og hofteproblemer? 

- Hvad er god gå-teknik? Hvordan du vedligeholder kroppen under gang/løb i stedet for at få ondt.

- Hvordan man på langt sigt opretholder funktion i hofter, knæ og fødder gennem optimalt fodtøj og livsstilsvalg.

Vi vil arbejder med øvelser der vil vække og styrke muskulaturen og bevægeligheden i dine fødder og tæer, arbejder med massagebolde og lærere, hvordan du tager den hensigtsmæssige bevægelse med ind i hverdagen. Vi slutter workshoppen af med en rolig og nærende praksis med velvære og ro for krop og sind. 

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. 


OM SAM:
Sam har undervist yoga og bevægelse i mere end 12 år og er kendt for sin undervisning, der er baseret på den nyeste viden om krop, fysiologi og hensigtsmæssig bevægelse. Funktionalitet og kroppens biomekanik er i centrum - altid kombineret med en let, legende og uhøjtidelig tilgang.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger