1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful og afstressende ferie med yoga og meditation på Lesbos, Grækenland ​| 22. - 29. august 2021

Arrangør:MUNONNE - Yoga Being v/Kirsten Slots
Placering:Molyvos, Lesbos, Grækenland
Fra:22/8/2021 kl. 08:00
Til:29/8/2021 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:475

Dyrk yoga på Lesbos, en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer.    
 
Oplev en afstressende yogaferie med Kirsten Slots. På den fredfyldte ø Lesbos har du ideelle omgivelser til at genoplade krop og sjæl og vende tilbage til din hverdag fuld af energi og ny inspiration. Du får undervisning om formiddagen, og der er mulighed for fællesspisning og hyggeligt samvær om eftermiddagen og aftenen, for de der har lyst.
 
Vi bor i den maleriske middelalder by Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små hyggelige tavernaer. Molyvos er det perfekte sted til bare at være. Du finder nemt din yndlingscafe, hvor du kan nyde udsigten over den smukke bugt og bjergene plus det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland. Rejser du alene er Molyvos et perfekt valg, fordi det er så det er nemt at hygge sig, både alene eller i selskab med andre fra gruppen.

Yoga under åben himmel
Du får fem dage med yoga fra 9.00 – 12.00 (eller 10.00 – 13.00)  på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga og mindfulness. Du kan sagtens være med selvom du er begynder, her får du en rigtig god og grundig introduktion til yoga. Midt på ugen er der en hel fridag uden undervisning.

Yoga programmet 
​Ro i kroppen giver ro i sindet. Vi arbejder med langsomme stræk, der genopbygger kroppen uden at belaste den. Vi har fokus på åndedræt og krops bevidsthed, og plads til et grin. At være nærværende, betyder også at acceptere kroppen, som den nu engang er og med de begrænsninger, den har. Derfor kan du sagtens deltage, selvom du har et par skavanker.. Kirsten har 35 års erfaring med yoga og meditation og tilrettelægger yoga programmet, så der tages individuelle hensyn. Yogaen kan til enhver tid tilpasses, men har du problemer med ankler, knæ eller hofte, så kontakt Kirsten, da gaderne i Molyvos er stejle og ujævne, og det derfor måske ikke er den optimale destination for dig.
 
Socialt samvær
Kirstens rejser er kendt for et trygt og rart socialt klima. Der bliver arrangeret fælles spisning for de der har lyst. I fritiden hygger du dig med andre fra gruppen, bader, ligger på stranden, slentrer rund i de hyggelige stræder i Molyvos, eller finder din egen yndlingscafe, hvor du slapper af og nyder udsigten over havet og bjergene. Glæd dig også til gode koncerten, og måske er du heldig at løbe ind i en af Molyvos mange festivaler, f.eks. Food Festival i juli eller Molyvos International Music Festival i august.

Hvilken årstid skal du vælge?
I juni er sæsonen lige startet, så der er meget få turister. Det er dejligt forsommer vejr, typisk med 28 graders varme, evt med en enkelt regnbyge og stadig lidt grønt og blomster i landskabet. Juli er en skøn sommermåned og måske er du heldig at løbe ind i Lesbos Food Fest. I august holder grækerne selv ferie, så luften summer af eksotisk folkeliv og buzuki musik. Varmen er stabil og figentræer og vinranker bugner af frugter.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger