1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, god mad og vandreture på Lesbos, Grækenland | 29. august - 5. september 2021​

Arrangør:MUNONNE - Yoga Being v/Kirsten Slots
Placering:Molyvos, Lesbos, Grækenland
Fra:29/8/2021 kl. 08:00
Til:5/9/2021 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:347

Lesbos, en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer.    

Oplev en afstressende ferie med yoga og vandreture. På den fredfyldte ø Lesbos har du ideelle omgivelser til at genoplade krop og sjæl og vende tilbage til din hverdag fuld af energi og ny inspiration. Ugen byder på et afvekslende program, tre dage med yoga i pinjelunden og to dage med vandreture. 

Vi bor i den maleriske middelalder by Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små hyggelige tavernaer. Molyvos er det perfekte sted til bare at være. Du finder nemt din yndlingscafe, hvor du kan nyde udsigten over den smukke bugt og bjergene plus det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland. Rejser du alene er Molyvos et perfekt valg, fordi det er så nemt at hygge sig, både alene eller i selskab med andre fra gruppen.

Yoga under åben himmel
Du får tre vidunderlige yoga dage fra kl. 10.00 – 13.00 (eller 9.00 – 12.00) på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga og mindfulness. Vi starter med enkle øvelser og du kan sagtens være med som begynder. Kirsten har 35 års erfaring med yoga og meditation og tilrettelægger yoga programmet, så der tages individuelle hensyn. Midt på ugen er der en hel fridag.

Vandreturene
Der er to dage med vandreture på ca. 10 km, med pauser undervejs til at nyde landskabet, strandene og god mad på lokale små tavernaer langt borte fra de gængse turist ruter. I pauserne er der tid til at fotografere, plukke urter, spise, svømme og drikke iskaffe. Turene er ’bare-være’ ture, og det handler mere om at opleve undervejs, end at komme hurtigt frem til målet. Du kan gå i dit eget tempo. Vi laver opsamlings punkter undervejs. Hvis du kun vil gå en kort tur kan du ”stå af” efter ca. 5 km og for egen regning tage båd eller taxi tilbage til Molyvos.

Sværhedsgrad og fysisk form:
Du skal være i god fysisk form og være sikker på benene, så du kan gå 10 km på meget ujævne stier og i kupperet terræn med stejle bakker. Vi vandrer på æselstier, grusveje og i strandkanten og vandkanten på strandsten og klipper.

Hvilken årstid skal du vælge?
September er græsk sensommer med landskab i gyldne farver. Temperaturen falder til 28-30 grader, figentræer og vinranker bugner af frugter, og der er stabil sol og klar blå sensommer himmel.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger