1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 Yoga & meditationskursus 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:23/8/2021 kl. 17:00
Til:11/10/2021 kl. 19:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:825

Har du lyst til at gå dybere med yoga og meditation? Vil du have inspiration til at kunne lave yoga øvelser og meditere derhjemme?

På dette kursus tager vi udgangspunkt i de klassiske yogastillinger. Det giver styrke, smidighed og kropskontakt. Og da det, vi gør med kroppen, påvirker psyken, vil du opleve, at den fysiske styrke og smidighed også kan gøre dig psykisk stærkere og mere smidig.

Desuden vil der være åndedrætsøvelser og meditation, som hjælper dig i kontakt med din væren og styrker din evne til at berolige dit nervesystem – også udenfor yogamåtten.

Balancen mellem gøren og væren afspejles nemlig også i nervesystemet. Når vi for eksempel mister kontakten med os selv og bliver stressede, bliver nervesystemet dårligere til at regulere signalerne for aktivitet og hvile. Så kan vi ikke falde til ro, selvom vi ligger ned. Eller vi oplever at mangle energi, på trods af at have sovet en hel nat.

Yoga og meditation kan være med til at genskabe den balance ved at give dig adgang til kroppens visdom og dit nervesystem.

Foruden det kropslige arbejde vil der på kurset blive korte skriveøvelser til eget brug, hvor du kan reflektere over din egen proces. På den måde skaber du en indre dialog, som kan være med til at give dig svar på de spørgsmål, du måtte have.

Desuden får du mulighed for at dele dine erkendelser med de andre deltagere på kurset – hvis du har lyst til det.

KURSET ER FOR DIG DER GERNE VIL
- finde indre styrke og ro
- have en stærkere og mere smidig krop
- skabe kontakt til kroppen efter et stressforløb eller en skade
- bruge din styrke til at skabe den hverdag, du ønsker
- holde op med at bruge din styrke til at begrænse eller kritisere dig selv
- have tid til at stoppe op og reflektere

Alle typer kroppe og alle aldersgrupper kan have glæde af den øgede kropsbevidsthed og forbedrede holdning, som yogaen giver. Du behøver hverken være særlig stærk eller smidig for at deltage.

Gennem yogaen vil du lære din krop bedre at kende, og netop fordi alle kroppe er forskellige, kan du få brug for at variere en stilling, så den passer til netop dig.

Underviseren er der til at guide dig, og hvis du har behov for at tilpasse en stilling, så den passer bedre til din krop, finder hun en variation af øvelsen. Det gælder også, hvis du arbejder med en skade.

KURSETS FORLØB
Kurset vil give dig større sikkerhed i forhold til at komme i gang med at få lavet yoga eller med at meditere mere regelmæssigt derhjemme, hvis du ønsker det. Hver kursusgang består af to timers undervisning, der foregår i et roligt tempo med mulighed for, at du kan fordybe dig.

GENNEM KURSTES FORLØB VIL DU:
- opleve øget kropslig og psykisk styrke og smidighed
- blive fortrolig med solhilsnen og med flere af de klassiske yogastillinger, sådan at du kan føle dig tryg ved at lave dem derhjemme
- komme i kontakt med den dybere spirituelle væren, som giver styrke i din dagligdag – også når livet byder på udfordringer
- blive introduceret til meditation og åndedrætsøvelser, som - hvis du bruger dem regelmæssigt - kan skabe transformation og indre ro

Kurset tager først og fremmest både udgangspunkt i, hvor gruppen er fysisk og i den enkeltes ønsker om personlig udvikling, men også i årstiderne, som påvirker krop og sind.

De 8 kursusgange har desuden hver et tema, som afspejles i de fysiske øvelser, meditationerne og skriveøvelserne. Kurset har dermed et terapeutisk aspekt, men det er ikke terapi.

Læs mere om SALIGs Hatha yoga & meditationskursus og om din underviser Anne Christine Hagedorn  

Har du lyst til, at mærke yogastillingerne i kroppen og møde din underviser inden du beslutter dig for, at dedikere dig til 8 uger med yoga? Så kom med til en introduktionsklasse. Her er der rig mulighed for at opleve stemningen i SALIG og prøve den yogaform du er nysgerrig på. Se kalendren her.

_____________________

SENSOMMERSÆSON
- opstart d. 23. august: forløber over 8 mandage kl. 17:00-19:00
Tilmeld dig her

EFTERÅRSSÆSON
- opstart d. 25. oktober: forløber over 8 mandage kl. 17:00-19:00
Tilmeld dig her

 

PRIS: 1 x 8 ugers yogakursus for 1.950 kr.
KAMPAGNETILBUD: Tag en ven med og få 15% rabat
(rabatten gælder for jer begge)

OPNÅ 15% RABAT VED:
- at gå til yoga sammen med en ven (kampagnetilbud)
- selv at gå på to eller flere yogakurser af gangen
- at fortsætte på næste sæsons yogakursus
(kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter)

Læs mere om SALIGs yogakurser


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger