1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

AromaYoga workshop m. Lila

Arrangør:AYA House
Placering:Fredensborg
Fra:24/4/2022 kl. 14:00
Til:24/4/2022 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:607

 Workshop med aromaterapi, yoga & lyd healing.

En smuk dag med Yoga, Mantrameditation, Aromaterapi og Krystal Syngeskåle Healing, der forbinder dig dybere til dine sanser og til den stilhed der allerede bor i dine celler.  

Lila guider blid Kundalini Flow og Yin Yoga, og bringer aromaterapien med ind i yogabevægelsene og åndedrættet, så virkningen af planterne og blomsternes duft, afbalancerer og støtter kroppen, imens vi bevæger os.Der bliver brugt rene æteriske øko olier fra DoTerra, som du vil nyde at massere dig ind i.

Vi bevæger os ind i en øget opmærksomhed på at afbalancere krop og sind. Et samspil mellem musik, lyd, duft og bevægelse, der frigør blokeret energi og styrker din livskraft. Sanserne vækkes til at kunne mærke dybere ind i kroppen og afbalancere nervesystemet til større ro. Når kroppen føler sig afspændt, tryg og næret, giver det plads til et mere selvkærligt og omsorgsfuldt møde med os selv. 

Lilas yogaunderundervisning har sin kerne i Kundalini Yoga, hvor hun har sin yogauddannelse og yogabaggrund. I Yogaen vil vi bevæge os fra det lidt mere dynamiske, udrensende og opløftende til det stille, indre og restorative Syngeskålene vibrerer Alpha og Theta bølger der virker dybt afspændende og meditativt på din hjerne og sind.

“Where the Intention goes Prana and your lifeforce Flows” 

Workshoppen foregår i smukke AYA House ved Fredensborg. Medbring egen yogamåtte og tæppe og alt hvad du ellers skal bruge. Bare kom i behageligt tøj.Der vi bliver serveret the og lidt snacks.

Tilmeld her!

Om Lila:

Lila er uddannet Kundalini Yogalærer certificeret fra (KRI) i USA, og underviser i Kundalini Yoga, Meditation, Mindfulness og Healing både herhjemme og i udlandet. Lilas afsæt er primært i Kundalini Yogaen, men hun praktiserer og underviser også i Yin Yoga og Stress Relief Yoga.Lila er desuden uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger