1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Retreat nær Milano

Arrangør:Adventure Heart & Health
Placering:Casatenovo
Fra:5/10/2021 kl. 14:00
Til:10/10/2021 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:417

Yoga retreat i skøn italiensk historisk villa med vores engagerede yogalærer 

I det nordlige Italien, finder du Villa Mapelli Mozzi, som er beliggende på en fredelig og landlig ejendom i Casatenovo i Lombardi-regionen. Kom med til den smukke villa på et skønt yoga retreat, hvor du vil få en unik yogaoplevelse i sydens varme. Villaens beundringsværdige have skaber mulighed for at fordybe sig i yogaens filosofi, alt i mens du genfinder ro, balance og energi, og bliver opmærksom på din krops indre styrke. Du vil mærke yogaens positive effekter i krop og sind, og blive inspireret til at vedligeholde en sund livsstil.

Den smukke have er inspireret af den engelske have, som repræsenterer en idealiseret opfattelse af naturen. Man er omgivet af vidunderlig natur og store træer, og det er som at tage tilbage til fortiden, hvor en betagende, landskabslignende og billedskøn have skaber en idyllisk atmosfære.

Milano er Lombardi-regionens hovedstad og Italiens næststørste by, og er blandt andet kendt som en af de største modebyer i Europa. Selv om byen nok mest er kendt for at føre sig frem med stil og dyre mærker, har den smukke by meget andet end mode at byde på. I byens storslåede arkitekturtegnede områder og gamle, charmerende gader finder du restauranter med ægte italiensk stil, verdensberømte seværdigheder og hyggelige kaffebarer. Foruden Milano, ligger retreatet kun 20 minutters kørsel fra Comosøen, som med sine 410 meters dybde er en af Europas dybeste søer, og helt sikkert et besøg værd.

Pris: kr. 7.790,- ex. fly

Find program og læs mere om retreatet her: 
https://adventureheart.com/rejser/yoga-rejser/europa/yoga-retreat-i-milano/ 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger