2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Retreat i Andalusien

Arrangør:Adventure Heart & Health
Placering:Andalusien
Fra:10/10/2021 kl. 14:00
Til:16/10/2021 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1075

7 dages yoga retreat i Andalusien med yogalærer Evita Lindblom

Yoga retreat i Andalusien, midt i det smukke naturreservat Andalucía “Sierra de las Nieves” i det sydlige Spanien, er dette unikke retreat og wellness center bygget med den ypperste komfort i tankerne. Det alt, hvad du kan forvente af et luksus yoga resort. Yoga faciliteterne er i top og resortet betegnes som Spaniens bedste.

Retreatet hører til i den ypperste klasse – betegnet som Spaniens bedste – og med tilsvarende yogafaciliteter, indkvartering, fortæring og wellness behandlinger som massage og SPA.
Foruden den skønne yoga hall, kan Molino del Rey også prale af en række udendørsområder, som også fungerer godt for yoga træningen og med en fabelagtig udsigt over de smukke naturskønne andalusiske dale, samt en dejlig stor udendørs yogaterrasse.

Fra dette fantastiske retreat kan man tage flere dejlige udflugter som fx. populære vandreture i de nærliggende bjerge. Idyllisk og inspirerende og ideelt til at male og fotografere. Derudover ligger de populære byer og strande Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også indenfor en times kørsel.

En kilde fra floden “Rio Grande” løber ved indgangen til landsbyen. Herfra flyder det reneste vand gennem yoga centrer og tilbyder badefaciliteter omgivet af en vidunderlig duft af bjergblomster.

Med yoga kan vi finde vores indre styrke og glæde og give slip på frygt og smerte. Yoga er som et værktøj, vi kan benytte os af overalt og når som helst. Når vi har lært værktøjerne såsom vejrtrækning, kropsholdninger og meditation, bliver det som en rød tråd i livet. Det er som en livs- eller medicinsk forsikring. Valget er mit, dit og vores.

Pris: kr. 7.790,- ex. fly

Find program og læs mere om retreatet her:  

https://adventureheart.com/rejser/yoga-rejser/europa/yoga-retreat-i-andalusien-oktober/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger