2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Fornyet Livskraft - 7 dages velvære- og udviklingsretreat på Samsø | 2. - 8. juli 2022

Arrangør:MUNONNE - Dreams and Breathwork ved Linnea Beek Hansen
Placering:Samsø, Danmark
Fra:2/7/2022 kl. 16:00
Til:8/7/2022 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:402

Fornyet Livskraft for krop, sind og sjæl. En uge med velvære og udvikling - et retreat, hvor du er i centrum. Vi kommer til at boltre os med aktiviteter og emner, der hver især giver noget godt til dig. Desuden er der en behandling med i prisen.

Fornyet Livskraft indeholder delemner, der tilsammen skaber en unik helhed for deltagerne. Den enkelte kan tage nye gode vaner og masser af glæde med fra retreatet. Du bliver forkælet med lækker 100% økologisk og vegetarisk mad, der stimulerer din sanser. Nærværet og det sociale har også stor værdi her.

Morgenmeditation - måske en morgendukkert inden :-) Nærende morgenmad, sang, dejlig yoga. Lækker vegetarisk frokost. Hver dag har vi et emne, der handler om at styrke din livskraft - vi vender vores mønstre på hovedet; også for at slippe dem, der ikke gavner dig mere. Så ser vi, hvad der er tilbage, når vi vender mønstrene tilbage.

Vi vandrer både ved vandet og i skovene. Du vil få dit naturlige åndedræt styrket på en meget stærk måde. Vi vil berøre de vågne drømme, og dem vi har om natten. Der vil være klangbad, som er ganske fantastisk til healing og afslapning. Nogle aftener vil der være et program, og ugen afsluttes med dans og bål.

 

Yogaundervisningen:
Der undervises i Hatha yoga; og der undervises så både helt nye kan være med; og erfarne kan udfordres. Der guides på en letforståelig måde, så der ikke skal bruges mental opmærksomhed på at forstå øvelserne.

Indkvartering:
Vi skal være på Inspiratoriet på skønne Samsø. Inspiratoriet er et meget dejligt sted som er nænsomt restaureret. Stedet har en rigtig god atmosfære. Der er en meget stor have vi kan boltre os i; og så er der en flot og avanceret permakulturhave. Her er fred og ro, og en særlig energi. 

Maden er 100% økologisk; og der kan tages hensyn til glutenallergi og lignende. Oplys dette i din booking. 
 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger