1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bodyfulness-retreat til Tenerife, Spanien | 9. - 16. januar 2022

Arrangør:MUNONNE - Dyssekilde Yogacenter ved Karina Helsted Moe
Placering:Tenerife, Spanien
Fra:9/1/2022 kl. 08:00
Til:16/1/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:349

Nyd roen, naturen og fordyb dig i kroppen, på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca, er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en særlig uge med instruktør Karina Helsted Moe samt en medunderviser. Vi sørger for alt: nem og bekvem rejse, alle måltider, og undervisning i stille og storslået natur – alt sammen så du kan slappe af og få det optimale ud af din rejse.

Bodyfulness
Der er undervisning hver morgen og alle eftermiddage på nær 2 eftermiddage, hvor du kan tage på udflugt eller vandretur. Den ene af aftenerne kan du vælge at være med til en åndedrætsterapi-session; den koster 200,00 kr. Midt på ugen tager vi sammen på en dejlig vandretur med lokalguide i nationalparken. Der vil også være transport til/fra kysten 2 gange om ugen, hvis man har lyst til at slappe af ved stranden, gå rundt i den lille badeby, eller vandre langs stranden. Her er temperaturen ofte omkring 25 grader.

Turen er for dig, der vil på en anderledes ferie, og som har lyst til at møde nye sider i dig selv. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben til at tage imod den transformation, som bodyfulness inviterer til. Vi arbejder meget dybt med kroppen, og du lærer at udnytte din fulde åndedrætskapacitet. På ferien kommer du til at møde alle sider af dig selv. Der hvor det er stille og indadvendt, der hvor du får løsnet dybt til dit åndedræt samt træning, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder hen imod en mere intuitiv bevægelsesform, hvor du begynder at kunne mærke, hvad din krop har brug for. Det handler om at lære at give helt slip og fuldkommen overgive sig til kroppens iboende intelligens.  

Klasserne slutter med mindfulness meditation, visualiseringer og afspænding. Visualiseringerne bliver brugt til at hente informationer frem fra det ubevidste. Meditationerne varer ml. 20-30 minutter både morgen og aften.

Undervisningen vil nogle dage foregå på den udendørs terrasse, og skulle der blive brug for det, så går vi ind i den hyggelige yogashala. Der er både måtter og udstyr til låns. Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 12 grader, så medbring lunt tøj hvis vi er ude til vores morgenpraksis. I løbet af dagen kommer temperaturen op på omkring 16-20 grader, når solen er fremme. Måltiderne er nærende vegetariske/veganske som spises i hyggeligt fællesskab. 
 
Med på turen er også en ekstra underviser/behandler, som en af eftermiddagene vil stå for undervisningen. Det vil være muligt at booke behandlinger på turen.

Program:
Undervisning 4 timer om dagen - 2 timer formiddag og 2 timer eftermiddag undtagen på ankomst- og afrejsedagene.
Der vil være 2 frieftermiddage i løbet af ugen, hvor der én af disse dage er mulighed for at tilkøbe en åndedrætsterapisession. 

Underviser: 
Karina Helsted Moe er fysioterapeut, psykoterapeut og yogalærer og har arrangeret yogarejser siden 2007.
Karina har en godkendt yoga alliance uddannelse i vinyasa flow yoga og har færdiggjort Danmarks første 500 timers Yoga Alliance-uddannelse på Sattva yoga.
Hun er desuden uddannet Transformational Breath-instruktør og går løbende i supervision og fordyber hele tiden sin egen praksis.
I 2020 udgav Karina bogen: Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger