1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

5 dage med yoga, meditation, vandreture i Djursland | 9. - 13. august 2022

Arrangør:MUNONNE - Yoga Being v/Kirsten Slots
Placering:Esby, Helgenæs, Danmark
Fra:9/8/2022 kl. 08:00
Til:13/8/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:584

Vi bor på Strandgaarden i fred og ro, omgivet af marker med vilde blomster.
At ankomme til Strandgaarden føles som at komme til verdens ende, på den gode måde. Rejsen dertil går gennem de små veje snirklede veje på Helgenæs og bliver efter Esby til en grusvej. Der bor vi, med kig til havet og bølgende kornmarker. Alt ånder fred og ro. Er du til morgendukkert, så forestil dig at starte dagen med en slentre tur ned ad grusvejen til stranden og tage en svømmetur i solens første stråler. Billederne lyver ikke, de er fra sidste års retreat, Helgenæs er ganske enkelt vidunderligt.
 
Dagen begynder med en kop kaffe eller en dukkert eller begge dele, og så starter yoga kl. 8.00. Det store yogalokale er lyst og venligt med højt til loftet og åbent til kip. Vi har 120 m2 at boltre os på, så vi kan nemt overholde retnings linjerne med god afstand. Morgenyogaen har fokus på åndedræt, prana, og energi. Du åbner op for dagen og lærer øvelser, som har en dybtgående virkning på kropog sjæl.  Om eftermiddags er yogaen er oftest mere meditativ, med lange dybe stræk, der genopbygger kroppen uden at belaste den. Vi har fokus på åndedræt og krops bevidsthed, og plads til et grin. Du kan sagtens deltage, selvom du har et par skavanker, for Kirsten tilrettelægger yoga programmet, så der tages individuelle hensyn.
 
Vi bor i noget af Danmark smukkeste natur, så vi opholder os udendørs i fritiden, når vejret er til det. Vi tager på vandretur i den smukke natur på Helgenæs. En helt særlig oplevelse er solnedgangen fra det 99 meter høje Ellemandsbjerg, med udsigt over havet til alle sider. Skulle der komme en regnvejrsdag, hygger vi os på Strandgaarden med en god bog eller hvad der er interesse for i gruppen.
 
Kender du ikke Helgenæs? Så har du noget at glæde dig til for her er ganske enkelt en lille perle. Landskabet er formet af den sidste istid. Her dannedes en lille ø med et dramatisk bakkelandskab, høje skrænter og en særlig flora, blandt andet vild timian og merian, som  trives pga. stedets varme og tørre mikroklima. Ord er fattige, hvor er Danmark dejligt, og Helgenæs noget helt specielt.


Yogaundervisningen:
Essensen i Yoga er at blive glad og fri i krop og sjæl og få mere plads til at være den du er. Når du ER i din krop kan du få en pause fra tankerne. Yoga er mindfulness i kroppen, en fantastisk og enkel vej til at komme fri af begrænsende indstillinger og vaner, så du kan leve livet mere fuldt.
Med 35 års erfaring indenfor yoga, meditation, bevidsthed, krop-psyke sammenhæng og alternativ behandling er en naturlig del af min undervisning Yoga Therapy: Kunsten at forebygge og helbrede skavanker med yogaøvelser hos den enkelte deltager. Undervisningen foregår i en tryg atmosfære med præcise instruktioner, kreativitet, omhu og en afslappet stemning med plads til et grin. ALLE er velkomne.” Kirsten Slots 
 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger