1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Retreat på Historisk Gods

Arrangør:Adventure Heart & Health
Placering:Vestfyn
Fra:19/11/2021 kl. 14:00
Til:21/11/2021 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:597

3 dages yoga retreat på Billeskov Gods ved Assens med yogalærer Karen Loy. 

Tag en pause fra hverdagens hektiske tempo og kom med på denne skønne yoga-weekend til et vidunderligt fredfyldt historisk sted og giv dig selv en unik yoga oplevelse i smuk natur. Godset har gennemgået en gennemgribende renovering i 2012 og fremstår nu som en perfekt balanding af fortid og moderne nutid i Skandinavisk stil af høj kvalitet. Her er sjæl og atmosfære i idyllisk beliggenhed, som skaber de ideelle rammer for et yoga retreat, hvor formålet er at finde fred og ro og genskabe balance i krop og sind. Slappe af, trække vejret og nyde livet. Plej din krop og sjæl og og få fornyet energi under dygtig vejledning fra yogalæreren.

Under dit yogaophold har du også mange muligheder for at være i det aktive hjørne. Du kan blandt andet tage en løbetur i den naturskønne område, besøge de dejlige omkringliggende fynske byer, som Assens og Middelfart med både historie, shopping og caféer. Du kan begive dig ud på en BridgeWalking på Lillebæltsbroen og er du ikke til højder kan du nyde synet udefra vandet på en hvalsafari. Mulighederne er mange, og du sætter selv grænser for, hvilken type weekend du har brug for. Der ligger også en golfklub få minutter fra godset.

Godsets store områder lægger ligeledes op til fordybelse og afslapning. Sæt dig på terrasser, i i haven med en god bog – og med en udsigt til fredfyldte grønne arealer eller bliv inspireret på den lille Visions-ø

Pris: kr. 4.390,-

Find program og læs mere om retreatet her:  

https://adventureheart.com/rejser/yoga-retreats-i-danmark/danmark/yoga-retreat-pa-billeskov-gods/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger