1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bliv yngre med alderen - Kursusweekend på Gelskov Gods i Ringe | 21. - 23. januar 2022

Arrangør:MUNONNE - Bettinna Delfs
Placering:Ringe, Fyn, Danmark
Fra:21/1/2022 kl. 08:00
Til:24/1/2022 kl. 16:00
Antal visninger:198

For kvinder 45+, som ønsker at holde sig godt og udsætte alderstegn
Kan ikke love dig at du bliver 10 år yngre på en weekend, men jeg kan love dig at du får sat gang i en sundhedsfremmende basisk livsstil, hvor du og dine celler vil få det bedre og bedre for hver dag, ligegyldigt udgangspunkt. Din biologiske alder vil rykke sig 10 – 20 år tilbage alt efter din indsats.

Der vil være fokus på det hele menneske, intet kan stå alene, når du ønsker en veltrænet slank krop, vitalitet og livsglæde. Derfor vil vi arbejde med både træning, kost og sind. Sidegevinsten er, at du kommer til at se uforskammet frisk og lækker ud.

Bøvler med nogle af disse symptomer? 

 • Overgangsalder
 • Træthed
 • Fordøjelsesproblemer
 • Allergier/overfølsomhed
 • Eksem/hudproblemer
 • Nedsat immunforsvar
 • Stress /tristhed
 • Migræne
 • Dårlig søvn
 • Overvægt
 • Smerter
  – så vil du få stor glæde af kurset …


Body Balance – bevidst helheds træning
Musklerne styrkes, du får en smuk holdning og en god balance. Hensigten er, at du kan bevæge dig uden smerte, frit og elegant hele livet.
Ansigtet løfte og forfriske ved lymfedrænage og ansigts yoga.
Unikke udrensende og vitaliserende øvelser smelter cellulitis, og slipper overskydende væske og syrer fra kroppen. Kroppens evne til at udskille affaldsstoffer mindskes med alderen, derfor sætter vi ekstra ind her. Vi afrunder træningen med Yin Yoga og afspænding.
Du får et specielt træningsprogram med hjem, som vi øver over weekenden.

Personlig Balance – Sind og følelser
Underbevidstheden skal være med på ideen om livsstilsændring, ellers bliver det en kamp og som regel en kamp du taber. Har du prøver det før?

Du vil få gennemtestede teknikker og strategier til, hvordan du får de nye vaner ind i din hverdag. En ugentlig handlingsplan vil hjælpe dig med at være vedholdende og nå dine mål. Små skridt er den sikreste vej.

Du lærer, at gøre hver dag til en succes. Det er dine daglige rutiner der ender med at vise sig i din krop, i din energi og i dit humør – ja, de bliver til sidst dit liv...

Du får meditationer med fra kurset, som gør det lettere for dig at implementere dine nye vaner og holde dem.

Basisk velsmagende kost
Du får serveret basisk mad, med ingredienser som især styrker kroppens funktioner, er inflammatorisk og godt for fordøjelse, hud og bindevæv. Den rette fedtsammensætning  holder forbrændingen på toppen. Du får de stærkeste superfoods og viden om de vigtigste kosttilskud som hjælper dig med at udsætte sygdom og aldring, alt sammen evidensbaseret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger