1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindfulness, Vandring & Yoga Retreat ved Bjerge & Hav

Arrangør:YOGAnesh.dk
Placering:Sydvest Tyrkiet
Fra:11/9/2022 kl. 17:00
Til:18/9/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:715

Senay er et lysende menneske, der inspirerer alle omkring hende, med en sjælden naturlighed.

Hun har en helt særlig evne til at skabe et trygt og frit rum for hendes kursister, og doserer forskellige typer af undervisning - yoga, meditation, stilhed, vandring, reflektion m.m, så der er lige tilpas af det hele.

​Igennem de sidste 7 år har jeg deltaget i mange af hendes forskellige retreats og forløb.

Jeg under alle mennesker at opleve hendes undervisning.

Den er magisk næring for krop og sjæl, der lever videre i systemet længe efter kurset er slut.

Nadja Olsen, EU chef i 3F

 

Rejs med til en uberørt naturperle, hvor både naturen og de lokale er fuld af varme og venlighed.

Når omgivelsernes skønhed er suget ind, vil du opleve hvordan det nærer og støtter dig, forfrisker alle sanser og giver ro til fordybelse i kropslige og meditative praksisser.​

 

Hvorfor et retreat?​

Hvis du gerne vil gå mere vågen gennem livet, kan en god strategi være at rejse væk fra hverdagen og fra vanernes greb, se livet lidt udefra og vende inspireret, beriget og mere bevidst tilbage til det hjemlige.​På en mindfulness, vandrins ogf yoga rejse til Cirali, vil du således opleve at få større adgang til dybere lag af dine egne ressourcer og kvaliteter. 

Du vil blive introduceret til Holistisk Yoga, som inviterer os tilbage til den naturlige intelligente krop vi havde som børn. Med funktionel bevægelse som toner muskler og bindevæv ensartet, så din krop bliver mere let, harmonisk og fri. Med den lette bevægelighed, frihed og styrke, som vi også ser hos vilde dyr og oprindelige folk. Det er bevægelse som styrker, vitaliserer og samtidig bringer ro til krop og sind.

Når du praktiserer Holistisk Yoga indtager du en kropslig holdning af optimisme og åbenhed!  

 

Vi laver enkle meditationsøvelser suppleret med kreative skriveøvelser og sanseøvelser, der alle medvirker til at stabilisere nærvær og toning af krop og nervesystem og dermed vitalisere og gøre os mere robuste og modstandsdygtige. Vandringerne er i stilhed. Forud for vores to længere vandringer vil vi fordybe os i stilhedens kvaliteter. ​

 

OM CIRALI 

Findes Paradis? Ja! - Det ligger for enden af en blind vej, i en dal i sydvest Tyrkiet. Cirali dalen har sin egen biotopi, som sjældne plante og dyrearter trives i. Her gror planter, som ikke vokser andre steder i verden og havskilpadden har avlet i dalen i 20.000 år. Den lykiske handelsrute bugter sig igennem Cirali som derfor er rig på arkæologi fra romertiden. Nogle forskere mener endda at den første olympiske ild blev hentet fra de evige flammer på bjerget Chimaera.

Det alle kan blive enige om, er at det er et ældgammelt og kraftfuldt sted, som samtidig har en meget blid atmosfære.​ Verdens naturfrednings foreningen har fredet hele dalen, og derfor finder du ikke et eneste grimt og højt hotel, men kun små hyggelige lokale haver med bungalows. 

 

Cirali var lige præcis så smukt og magisk som det var blevet beskrevet, og mere til. Der var en helt speciel ro og afslappet ”vibe”. Jeg nød det krystalblå hav, bjergene der omgav os, alt det der voksede omkring os. Blomster, træer, palmer og det rige dyreliv, både på land og til havs.

At praktisere Yoga og meditation i sådanne omgivelser, er en drøm.

Det er rart at opleve, at der på Senays hold er plads til alle, både de mere øvede og erfarne og de som måske er med for første gang. Alle favnes og udfordres med dygtighed, kærlighed og humor. Senay er virkelig en god underviser!

Bjergvandringen var fantastisk, ingen ord kan beskrive det, det skal opleves!

Mens jeg skriver, ved jeg med sikkerhed, at jeg skal tilbage til dette skønne sted.

Anna Fasting, Familieterapeut

 

Retreatet er for alle, om du er øvet eller nybegynder er du velkommen  

 

OM UNDERVISEREN: 

 

Senay Jensen. 

Medskaber af Nordic yoga festival på Hindsgavl slot. Yogalærer siden 2012.

Når du arbejder med mig, kan du forvente at få direkte anvendelig viden, kommunikeret på en præcis og letforståelig måde, med masser af levende billedsprog.  

Jeg hjælper dig med at få en endnu bedre kontakt mellem krop, sind og hjerte, således at du kan få de mest optimale forudsætninger for, på en balanceret og ressoucestærk måde, at tage bedst muligt vare på dig selv.​

 

Jeg glæder mig til at møde dig! 

 

**********************************************

 

TILMELDING & LÆS MERE HER

 

**********************************************


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger