1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Forlæng sommeren med yoga på Kretas sydkyst, Grækenland | 15. september - 6. oktober 2022 - vælg fra 1-3 uger!

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Sougia, sydkysten af Kreta, Grækenland
Fra:15/9/2022 kl. 08:00
Til:6/10/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:375

Vær med som det passer ind i din kalender - op til 3 uger med yoga!

Vi dyrker meditativ yoga udenfor under den blå græske himmel til solopgang og til solnedgang i vandkanten nede på den skønne lange strand eller indimellem på meditativ udflugt ud i den skønne natur med måtten under armen, hvor vi dyrker yoga, hvor vi kommer frem...

En gang om ugen tager vi på udflugt til nabobugten, Lissos, hvor vi går gennem en imponerende slugt over bjerget og dyrker yoga i det 2.500 år gamle Asclepios tempel.

Retreats og yogaferier er afslappende og alligevel aktiv ferie med dig selv i fokus.

En pause i din hverdag med fred og fordybelse med stilhed og afslapning i smuk natur.

Efterårets yogaferie går til et ganske særligt sted på Kretas sydkyst med de optimale rammer for at lade op under den blå græske himmel. 

Vi bor i den lille by, Sougia tæt ved stranden i en af Kretas smukkeste bugter på sydkysten, der har flere solskinstimer end resten af øen og et af Europas mildeste klimaer...

Sougia ligger bag Lefka Ori, direkte oversat til de hvide bjerge, en bjergkæde med 50 tinder mere end 2.000 meter høje. I læ af bjergene er der milde temperaturer året rundt med en høj, blå himmel.

Her er 10-12 restauranter, hvor vi spiser på om aftenen og flere muligheder for at bo både rart og billigt, helt nede ved den smukke over 1 km lange strand.

Du kan deltage på yogaferien en enkelt dag, en uge eller nøjagtig som det passer ind i din kalender - så længe der er plads på holdet! De fleste er med en uge fra lørdag til lørdag.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger