2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sommerretreat med yoga, åndedrætsterapi og kakao ceremoni i Dronningmølle | 23. - 26. juni 2022​

Arrangør:Munonne - Up Dog Yoga ved Cecilie Svendsen
Placering:Dronningmølle, Nordsjælland, Danmark
Fra:23/6/2022 kl. 14:00
Til:26/6/2022 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:370

Tag med yogalærer og yogaterapeut Cecilie Svendsen på 3 dages retræte med Yoga og åndedrætsterapi i Dronningmølle.

Hensigten med dette retræte er at tilbyde et sikkert og kærligt rum, hvor du kan være dig selv og hvor der er plads til healing og transformation.

I løbet af vores 3 dage sammen, vil vi arbejde med Yogaens healende aspekter, samt de hjerteåbnende kvaliteter fra kakaoen og det kraftfulde og naturlige åndedræt.
Tilsammen kan det kan bliver en rejse af dyb og healende transformation.

Der vil være to daglige yoga sessioner. Som vil være en lækker blanding af Yin og yang, og du kan deltage uanset om du er begynder eller øvet, da jeg tilrettelægger programmet efter deltagernes individuelle behov.

Vores morgen yoga sessioner vil være en flydende yoga praksis med fokus på at åbne og smøre, led, muskler og bindevæv og hvor vi  arbejder med åndedrættet, som en dybere del af vores praksis. Denne praksis er frigørende og kreativ og invitere til en dybere forståelse af dit sind og din krop.

Vores aften yoga session vil være Yin fokuseret og her glider vi dybere ned og arbejder på at give slip og slappe af.

Vi vil arbejde med en stærk intention og en fokuseret vejrtrækning, for at gennemtrænge de dybere lag af kroppens intelligens.

I løbet af de 3 dage vil der være 2 transformerende åndedrætsterapi sessioner.
Her vil du blive guidet i at frigøre og slippe dybere traumer og blokeringer, alt imens at du trækker vejret. Igen behøver du ingen tidligere erfaring.

Retræten starter torsdag med ankomst kl 14:00 og slutter søndag efter frokost.

Lærer
Cecilie Svendsen er en erfaren yogalærer med mere end 900 timers krediteret uddannelse i yoga og yoga terapi og med tusindvis af timers undervisnings erfaring. Hun har en varm og kærlig tilgang til sin undervisning og tror på at alle kan få glæde og gavn af yogaen. Cecilie underviser i Yoga og behandler bla. stress og angst, med Yogaterapi som hun tilbyder i private sessioner og på retræter. Hun er tidligere opstarter og ejer af Yoga studiet UpDogYoga, på Amager, som hun lukkede ned i August 2020 pga. Corona. Nu er hun bosat på sin båd i Syd Frankrig og laver Yoga retræter i Danmark ca. 2 gange om året. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger