1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

MINDULNESS FORLØB (MBSR)

Arrangør:Nærvær v/ Lars Damkjær
Placering:Avlsgården i Gentofte
Fra:1/2/2022 kl. 17:00
Til:1/2/2022 kl. 19:30
Antal visninger:208

MBSR 8- ugers mindfulness kursusIntensiv forskningsbaseret mindfulness undervisning og intervention.

Bygger på Jon Kabat-Zinns 8-ugers forløb fra Center For Mindfulness, USA.

Opstart tirsdag d. 1. februar 2022

MBSR-kurserne er for dig der ønsker at fordybe dig i et eller flere af disse fokusområder:lære mindfulness meditation og opbygge en meditationspraksis.øge dit fokus og din bevidsthed.udvikle intuition, indre ro, glæde og overskud.håndtere stress og stressrelaterede lidelser.kommunikere med større autenticitet og nærvær.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) har siden sin udvikling i 1979 på Center for Mindfulness i USA v/ Jon Kabat-Zinn, været anvendt med slående positive resultater til mennesker med forskellige lidelser så som stress, kroniske smerter, forhøjet blodtryk, søvnproblemer, depression og angst. Forskningsresultater fra bl.a Massachusetts University har vist at denne form for opmærksomhedstræning over tid, giver vedvarende symptomreduktion og har dybtgående og positive effekter på deltagernes holdninger, adfærd, selvopfattelse samt følelsesmæssige intelligens. De positive resultater kan allerede ses efter deltagelse i et 8-ugers MBSR-program.

I dag er MBSR og mindfulnesstræning, en anerkendt og verdensomspændende metode, som anvendes lige så meget af mennesker, der ikke har fysiske eller psykiske symptomer, men blot ønsker at være mere tilstede i nuet og leve livet mere fuldt i kontakt med sine sande værdier, ønsker og livsformål. MBSR og mindfulness træning er et område af participatory medicine, hvor det at komme i behandling for sygdom eller på anden måde at få kontakt med vores sundhedssystem, er forbundet med at komme mere til stede i livet. At få en dybere forståelse af sig selv og livets muligheder og deltage i egen rehabilitering.

Kurserne er åbne for alle interesserede, både nybegyndere samt erfarne meditationsudøvere og mindfulness praktikere. Det er således ikke kun for folk med stress eller stressrelaterede lidelser (fysiske smerter, depression eller angst mm.), men for alle der ønsker at lære mindfulness og meditation og opnå øget nærvær, indre ro, fokus, større selvindsigt samt dybere relationer i livet. Arbejder du professionelt med andre mennesker, vil du på kurserne kunne udvikle dig såvel fagligt som personligt. MBSR er ikke terapi, men er træning i det bevidste nærvær, opmærksomhed og egen-omsorg.

Underviser:Lars Damkjær har mere end 20 års erfaring med meditation og yoga.1-årig uddannelse til MBSR instruktør (300 timer), cand. comm., coach, yogalærer og forfatter til bogen “Mindre stress, mere nærvær“. Uddanner Yinmind instruktører og stress coaches.T

irsdagskursus med opstart 1. februar 2022 

8 tirsdag aftener fra kl. 17 til 19.30 og en hel lørdag kl 11 til 17.I alt 26 timers undervisning.

1.2

8.2

VINTERFERIE

22.2

1.3

8.3

15.3

26.3: Stilhedsdag

29.3

5.4

Alle tirsdage kl 17 til 19.30

Bemærk vinterferie i uge 7

I uge 11 ingen undervisning tirsdag, men lørdag fra kl. 11 til 17, hvor der er stilhedsdag.

Der må påregnes 1/2 – 1 times individuel hjemme træning dagligt. Til dette udleveres guidede øvelser i app eller mp3 filer samt kursusmanual som pdf-fil.

Adresse: Avlsgården (Bernstorff Slotshave), Ved Slotshaven 3, 2820 Gentofte.Ligger 400 meter fra Gentofte S-tog station.

Priser: 4.650,- kr for private selvbetalere og 5.650,- kr. for fradragsberettigede / selvstændige, virksomheder og organisationer etc.

Inklusiv træningsfiler samt udførlig kursusmanual.

For momspligtige tillægges ovenstående priser 25% moms.

Tilmelding: kontakt@heinrichjohansen.dk

Ved tilmelding oplyst venligst: Hvilket kursus du ønsker at deltage på. Om du er privat deltager; fulde navn, adresse og tlf.nr. Om du er selvstændig/fradragsberettigede/firmabetalt; firmanavn, adresse, att., tlf.nr. Hvordan du har fundet frem til dette kursus (avisannonce, facebook, hjemmeside, nyhedsbrev, anbefalet af andre, henvist fra læge/psykolog eller andet).

Når tilmeldingen er modtaget, afsender vi en betalingsmail. Først når betaling er registreret er pladsen på kurset sikret.


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger