1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ind i kroppen - weekendkursus med Lars Damkjær & Pi Myvind

Arrangør:Nærvær v/ Lars Damkjær og Inmove v/ Pi Myvind
Placering:Præstø
Fra:14/10/2022 kl. 15:00
Til:16/10/2022 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:864

Nyd 3 skønne dage med både forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yoga, dans, bevægelse, naturoplevelse og hyggeligt samvær i dejlige omgivelser nær Præstø Fjord. 

INDHOLD OG PROGRAM

KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA

I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og Yinmind yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

YINMIND

Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand og indre opmærksomhed på kroppen. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

DANS

Ud fra enkle guidelines har vi i dansen fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelsessprog. Med inspiration fra contact improvisation, danseimpro, groove og modern dance arbejder vi med det bevægelsesflow, der opstår, når vi spontant agerer ud fra de i nuet iboende ressourcer af inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage står én af groovedansens 5 sandheder ”Din måde er den rigtige måde”.

KURSUSLEDERE

Lars og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Lars Damkjær er indehaver af firmaet NÆRVÆR, hvor han coacher og underviser i yoga og mindfulness med speciale i den forskningsbaserede MBSR. Lars har uddannet mere end 100 Yinmind instruktører og er bl.a. forfatter til bogen ”Mindre stress, mere nærvær” og manden bag den gratis meditationsapp, “Nærvær”.

Pi Rosamunde Myvind er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”.  

HVOR OG HVORNÅR

HOTEL KLINTEN

Hotel Klinten skaber nogle aldeles unikke og fantastiske rammer for dette kursus med sine arkitekttegnede bygninger, hyggelige stemning, dejlige mad, et altid serviceminded personale og en beliggenhed i første række til havet.

Hotellet, der i 2018 blev nomineret til prisen for bedste konferencehotel, har direkte adgang til Stevns bedste badestrand samt Rødvig Havn – én af Sjællands sidste aktive fiskerihavne med et sprudlende havnemiljø. Selve Stevns Klint blev i 2014 optaget på UNESCO’s verdensarvliste.

Hotellets restaurant er i særdeleshed en dejlig både kulinarisk og udsigtsmæssig oplevelse med sin panorama udsigt direkte ud over Østersøen.

ADRESSE

HOTEL KLINTEN 

Søndervej 8, 4673 Rødvig

VELKOMST OG INDKVARTERING

Fredag d. 14. oktober 2022 kl. 15

TAK FOR DENNE GANG

Søndag d. 16. .oktober 2022 kl. 14.

PRIS OG FACILITETER

pris 3.500 kr.

Prisen er inkl. mad, undervisning, overnatning på dobbeltværelse med tv, eget bad og toilet samt sengelinned og håndklæde.
Med mindre andet ønskes, deler kvinde dobbeltværelse med en anden kvinde og mand med en mand. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 700 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af sodavand, øl og vin på stedet.

DU MEDBRINGER SELV

Yogamåtte, indendørs tøj til at bevæge dig frit i (og svede i så gerne flere sæt), en pude til at støtte op med, et tæppe, evt. øjenpude og et yogabælte/tørklæde, vandflaske samt håndklæde til omklædning efter dans på afgangsdagen (efter vi er tjekket ud af værelserne).

TILMELDINGhttps://larsdamkjaer.com/ind-i-kroppen/

SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Pi: 50 45 43 04 – info@inmove.dk

Lars: 26 18 03 49 – lars@larsdamkjaer.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger